Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 18-12-2012 10:33   Güncelleme : 18-12-2012 10:33

Gönüllü olarak düzenli kan bağışı yapmalıyım

Gönüllü olarak düzenli kan bağışı yapmalıyım çünkü kan, kaynağı sadece insanda olan ve yapay olarak üretilemeyen bir maddedir

Gönüllü olarak düzenli kan bağışı yapmalıyım
Gönüllü olarak düzenli kan bağışı yapmalıyım çünkü kan, kaynağı sadece insanda olan ve yapay olarak üretilemeyen bir maddedir.

Gönüllü olarak düzenli kan bağışı yapmalıyım çünkü kan ve kan ürünleri bugün hastanelerde tedavi gören birçok hastanın hastalığın tedavisinde kullanılmaktadır.

Gönüllü olarak düzenli kan bağışı yapmalıyım çünkü hastanelerde tedavi gören birçok hastanın kan ve kan ürünü ihtiyaçlarının karşılanabilmesi benim gönüllü olarak düzenli kan bağışı yapmamamla mümkün olmaktadır.

Gönüllü olarak düzenli kan bağışı yapmalıyım çünkü kan bağışı yaparak hiç tanımadığım insanların hayatlarının kurtulmasına vesile oluyorum.

Gönüllü olarak düzenli kan bağışı yapmalıyım çünkü Türk Kızılayı yaptığım kan bağışı ile hayatları kurtulan hastalar adına bana teşekkür ediyor.

Gönüllü olarak düzenli kan bağışı yapmalıyım çünkü kan ve kan ürünlerine ihtiyaç duyulduğunda bu ürünleri bulabilmemiz için kan bağışında bulunmalıyım.
Gönüllü olarak düzenli kan bağışı yapmalıyım çünkü kan hastalığı ( lösemi, talasemi v.b. ) olanlar, kanser hastalığı olanlar, ameliyat olacak hastalar, trafik kazası geçirenler benim gönüllü olarak düzenli kan bağışı yapmamı bekliyorlar.
Gönüllü olarak düzenli kan bağışı yapmalıyım çünkü kimin, nerede, ne zaman ve kaç ünite kan ve kan ürününe ihtiyacı olacağını bilemiyoruz. Ama her zaman birilerinin kan ve kan ürününe ihtiyacı olacağını biliyoruz.

Gönüllü olarak düzenli kan bağışı yapmalıyım çünkü ülkemizin kan ve kan ürünleri stokunun ihtiyaçtan az olması kanıma dokunuyor.

Gönüllü olarak düzenli kan bağışı yapmalıyım çünkü ben iyi bir insanım.

Gönüllü olarak düzenli kan bağışı yapmalıyım çünkü kan acil değil, sürekli ihtiyaçtır.

Gönüllü olarak düzenli kan bağışı yapmalıyım çünkü …

Aslında hepimizin “gönüllü olarak düzenli kan bağışı yapmak üzere bir çünkü”sü var.

O zaman bu yazıyı okuduktan sonra “ Gönüllü olarak düzenli kan bağışı yapmalıyım. Hemde hemen şimdi! ” diyen herkesi Türk Kızılayı Kan Bağışı Merkezlerimize ve Türk Kızılayı Kan Bağışı ekiplerimize kan bağışında bulunmaya davet ediyoruz.
 
Yaşamın tüm güzelliklerinin sizlerin olmasını diler, sevgi ve saygılarımı sunarım.
adminadmin