Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 18-07-2017 10:45   Güncelleme : 18-07-2017 10:45

Hazımsızlık Çekenlere

Allah kimsenin mihenk ayarını şaşırtmasın kaybettirmesin.15 Temmuz’un mana ve ehemmiyetine halel getirmesin. O ruhu incitmesin. Bilmeden atıp tutmasın. Aba altından bu şanlı direnişe sopa göstermesin.

Hazımsızlık Çekenlere

Şahsi egoları ve arzularının istediği gibi kutlama yapılmadı gibi yalanlarla kimseye yutturmaya kalkmasın. Şehitlerimizi ve şehit ailelerini, şanlı direnişe canını vermek pahasına tankların önüne atan aziz milleti mücadelesini savsaklamaya çalışmasın Kinaye dahi yapmasın. Yanından dahi geçmesin..!

Çünkü bu gibi yaklaşımlar çok sırıtıyor. Provokasyon kokuyor. Bunu yapanlar kendini ele verdiklerinin farkında olsun. Sarımsak yediği halde karşımıza geçip ben sarımsak yemedim demesin.! Bizleri yani bu milleti sakın aptal yerine koymasın. Kendilerini akıllı sanmasın; Adam gibi Elini açsın, Allah'a, Şühedamız ve gazilerimiz için İhlas ve Fatiha okusun. Bağışlasın..!

Meseleyi başka yerlere getirmeye çekmeye çalışmasın. Provokasyon yapmaya kalkışmasın. Çocuklar gibi hareket etmesin. Biz görüyor ve biliyoruz ki tüm bu kutlamalar adabına ve aziz şehitlerimizin onuruna yakışan bir şekilde yapılmıştır.

Bunun böyle olduğuna, Allah da şahit melekleri de ve bu millet te. Şehitlerimizin 81 vilayette, hatimlerle Yasinler Fatihalarla meydanları hınca hınç doldurup sabah namazını müteakip ettiği dualarla anıldığını unutmasın. Tüm dünya yaşanılan her şeyi görüyor da bu bizim hazımsızlar niye göremiyor. Sormazlar mı adama hangi meydandaydın, yoksa sıcak yatağında uyuyor muydun diye..!.

Bu törenlerde devletimiz ve hükümetimiz, şehit düşen asker, polis, özel harekâtçı ve vatandaşımızın hiç bir hatırasını unutmadı ve ebedi de unutmayacak. Yeter ki sende unutma hazımsız kardeş! Neydi bizim sloganımız, unutmayacağız unutturmayacağız. Şüphen olmasın.! İçin rahat olsun biz unutmayız. Yeter ki sen unutma!

Sen bu devlete ve millete, bir kuyruk acın yüzünden küstün kızdın diye, hırsını 15 Temmuz kutlamalarına getirerek manasına uygun yapılmadı demek suretiyle başka yere çekmeye provokasyon yapmaya kalkma, devletten ve hükümetten hırsını almaya kalkma bu millete tiyatro yapma! Bu millet o tiyatroya öyle bir Osmanlı tokadı atar ki hiç bir yerde mekan tutmaz senaryon. Hazımsızlığın, beyanlarından belli, hazmedemiyorsa, miden veya ruhun, her neyse beynin veya herhangi bir organın, içindekileri bir çıkarsın kussun da ne varmış ne yokmuş bi görelim! Millet te devlet te görsün!

Ahmet DÜZGÜN

adminadmin