Güncel
Giriş Tarihi : 21-04-2020 17:21   Güncelleme : 21-04-2020 17:21

Hizmet-İş Sendikası Şube Başkanı Ziya Uzun Cemil Deveci’ye seslendi

Hak-İş Konfederasyonu İl Başkanı ve Hizmet-İş Sendikası Şube Başkanı Ziya Uzun, bir basın açıklaması yaparak Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveciye “eksik ödediğin işçi arkadaşlarımızın maaşlarını bir an önce öde” diye seslendi.

Hizmet-İş Sendikası Şube Başkanı Ziya Uzun Cemil Deveci’ye seslendi

RAMAZAN KAPIDA ATAKUM BELEDİYE İŞÇİLERİ MAĞDUR!

Hizmet-İş Sendikası Şube Başkanı Ziya Uzun, İller Bankası’nda gelen aylık bütçesinde hiçbir kesilme olmamasına rağmen, Atakum Belediyesi’nin işçilerin maaşlarını eksik yatırdığını belirterek, Atakum Belediye Başkanı Deveci’ye, “Mübarek ramazan ayında İşçilere erzak veya maddi yardım yapılması gerekirken işçinin alın terini ödemeyen belediye başkanını kınıyorum.

 

İLLER BANKASINDAN KESİNTİ YAPILMADI

Ülkemizde baş gösteren kovid-19’a  karşı işçi gecesini gündüzüne katarak risk altında büyük bir özveri ve gayretle çalışmaktadır. İller Bankası’nda gelen aylık bütçesinde hiçbir kesilme olmamasına rağmen Başkan Deveci’nin bu tavrı çözüm odaklı değildir.

Atakum Belediye Başkanından işçi arkadaşlarımız bu süreçte gösterdikleri çaba yaptıkları fedakârlığın karşılığını eksiksiz ödemesini bekliyorum” diye konuştu.

Recep YAZGANRecep YAZGAN