Genel
Giriş Tarihi : 29-02-2020 13:08   Güncelleme : 29-02-2020 13:12

İdlib Şehitleri İsimleri Açıklandı!

İdlib'deki alçak saldırıda hayatını kaybeden şehitlerimizin isimleri ve kimlikleri

İdlib Şehitleri İsimleri Açıklandı!

Suriye'de askerlerimize yapılan alçak saldırı sonucunda 33 askerimizin son dakika idlib şehit haberi olarak duyuruldu. Tüm Türkiye’yi yasa boğan bu acı olayın arkasından şehitlerin isimleri ve kimlikleri açıklanırken, ailelerine ise acı haberleri ulaştırıldı. Hatay Valisi tarafından yapılan son dakika açıklamasında yaralı askerlerimizin tedavisinin sürdüğü bildirildi ancak TSK mensuplarımızdan 4 Mehmetçiğin de tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı ve hayatını kaybeden askerlerimizin sayısının 33 kişiye ulaştığı paylaşıldı. İşte gelen son dakika İdlib'deki şehitlerimizin isimleri ve memleketleri...

Hatay Valisi Rahmi Doğan tarafından gelen son dakika açıklaması ile İdlib'de şehit olan askerlerimizin isimleri de paylaşılmış oldu.

Dün akşam saatlerinde askerlerimize karşı rejim güçleri tarafından yapılan hain saldırı sonucunda hayatını kaybeden Mehmetçiklerimizin ailelerine şehadet haberleri ulaştı. Tüm Türkiye'yi yasa boğan bu acı olay ile de İdlib şehitleri isimleri ajanslar tarafından da aktarıldı. İşte dün akşam saatlerinde Suriye'de düzenlenen hain hava saldırısı sonucu hayatını kaybeden kahraman askerlerimizin isimleri

 

İDLİB'DE ŞEHİT DÜŞEN KAHRAMAN ASKERLERİMİZİN İSİMLERİ BELLİ OLUYOR...

 

Suriye'nin İdlib kentinde katil Esed rejiminin yaptığı hain hava saldırısı sonucu 33 Mehmetçiğimiz şehit oldu. Saldırıda şehit düşen kahraman Mehmetçiklerimizin isimleri ve memleketleri belli olmaya başladı.

 

İşte gelen son dakika haberi ile İdlib'de şehit olan kahraman Mehmetçiklerimizin isimleri;

 

ALİ TAŞÖZ – PİYADE UZMAN ONBAŞI – KAYSERİ

 

HALİL İBRAHİM AKKAYA - PİYADE UZMAN ONBAŞI – GAZİANTEP

 

CUMA BAĞATUR – TANK SÖZLEŞMELİ ER – BATMAN

 

GÜVEN KURTULMUŞ – BİTLİS

 

TURGUT BURKAY KORKMAZ – ANTALYA

 

AHMET ALPASLAN – İZMİR

 

EMRE BAYSAL – MANİSA

 

RECEP BEKİR – HATAY

 

AHMET SAYGILI – KAHRAMANMARAŞ

 

İBRAHİM TÜZEL – MERSİN

 

SELMAN CANKARA – ADANA

 

SÜLEYMAN ŞAHİN – PİYADE YÜZBAŞI – AFYONKARAHİSAR

 

TOLGA CAN YILMAZ – MUĞLA

 

ADEM AKIN – TOKAT

 

ALİ TURGUT – UŞAK

 

BAYRAM OLGUN – PİYADE TEĞMEN – KONYA

 

TAYFUN PEKEL – İSTANBUL

 

AKİF AKÇADAĞ – KAHRAMANMARAŞ

 

EMİN YILDIRIM – HATAY

 

MEHMET ORHAN – ADIYAMAN

 

MEHMET MUHAMMET AKAY – MERSİN

 

BİRHAN ER – TEKİRDAĞ

 

OSMAN AK – MERSİN

 

MUSTAFA BAYRAKDAR – HATAY

 

BATUHAN TANK – OSMANİYE

 

MUHARREM ÖĞÜTCÜ – BİNGÖL

 

NİHAT KARA - KIRKLARELİ

 

KAHRAMANMARAŞ: AHMET SAYGILI

 

İdlib'de rejim unsurlarının saldırısı sonucu şehit olan Uzman Onbaşı Ahmet Saygılı'nın (23) Kahramanmaraş'taki evine şehadet haberi ulaştı.

 

Şehidin Türkoğlu ilçesi Beyoğlu Mahallesi'ndeki babaevine gelen Kaymakam Gürbüz Saltaş, Türkoğlu Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Bozdoğan ve İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Mete Pekmez, şehadet haberini anne Ayşe ve baba Hüseyin Saygılı'ya verdi.

 

Şehidin ailesi ve yakınlarını, askeri yetkililer ile mahalle sakinleri teskin etti.

 

 

Saygılı ailesinin evine ve sokağına Türk bayrakları asıldı, sokağa taziye çadırı kuruldu.

 

Bu arada, 7 kardeş olan Ahmet Saygılı'nın 3 kardeşinin de Türk Silahlı Kuvvetleri mensubu olarak çeşitli yerlerde görev yaptığı öğrenildi.

 

ANTALYA: TURGUT BURKAY KORKMAZ

 

Son dakika... Suriye'nin İdlib kentinde düzenlenen hava saldırısında şehit olan 33 askerden Piyade Uzman Onbaşı Turgut Burkay Korkmaz'ın (23) acı haberi, Antalya'nın Finike ilçesinde yaşayan ailesine verildi.

 

MERSİN: İBRAHİM TÜZEL

 

Suriye'nin İdlib kentinde düzenlenen hava saldırısında şehit olan 33 askerden Uzman Çavuş İbrahim Tüzel'in (24) acı haberi, Mersin'in Erdemli ilçesinde yaşayan ailesine verildi.

 

Erdemli Kaymakamı Avni Kula ile beraberindeki heyet, sabah saatlerinde, acı haberi şehit Uzman Çavuş İbrahim Tüzel'in Alibeyli Mahallesi'nde oturan babası Şuayip ile annesi Gülten Tüzel'e verdi. 7 kardeş olan Tüzel'in babaevi, Türk bayraklarıyla donatıldı. Tüzel ailesinin yakınları ve komşuları da taziye için eve geldi. Şehit Uzman Çavuş İbrahim Tüzel'in cenazesinin, Erdemli'de toprağa verileceği öğrenildi.

Recep YAZGANRecep YAZGAN