Genel
Giriş Tarihi : 17-02-2020 14:09   Güncelleme : 26-02-2020 01:14

Kadife Kaplı Yasin Kitapları İle Cemiyetinizi Renklendirin

Kadife kaplı Yasini Şerif kitapları, ön kapaklarında küçük bir metal plakanın yer aldığı eserlerdir.

Kadife Kaplı Yasin Kitapları İle Cemiyetinizi Renklendirin

Yasin suresi, Kuranı Kerim’in belki de en değerli suresidir. Önemi, bizzat Hz. Peygamber tarafından defalarca vurgulanmıştır. “Geceleri Yasin Suresi okuyanlar Allah’u Teâlâ tarafından affolunur” hadisi şerifi, bunların belki de en önemlisidir. Aynı şekilde, Yasin suresinin 10 ayrı derde deva olduğuna inanılmaktadır. Aç kalanın okuyunca doyacağı, bekar olanların evleneceği, mahzun olanların yüreğinin ferahlayacağı ve hastaların şifa bulacağı, bunlardan bazılarıdır. Tüm bunlar, Yasini şerif kitaplarının en çok satan dini eserler arasında yer almasını sağlamaktadır. Yasin kitapları, bilindiği üzere içlerinde Yasin suresi ile çeşitli faziletli duaların yer aldığı eserlerdir. Okumak ayrı, okutmak ayrı sevaptır.

İsim baskılı, merhuma özel Yasin kitapları

Kadife Kaplı Yasin Kitapları

Nitekim bu nedenle, Yasini Şerif kitapları en önemli mevlüt ve cemiyet hediyelikleri arasında yer almaktadır. Gerçekten de, toptan Yasin satın alarak mevlüt ve cemiyete katılanlara hediye olarak dağıtmak en önemli geleneklerimizden biridir. Bu sayede hem etkinliğe katılanlara anlamlı bir hediye vermek ve hem de sevap işlemelerine vesile olmak mümkün olmaktadır. Yeni baskı teknikleri, Yasini Şerif kitaplarının da artık pek çok seçeneğe sahip olmasını sağlamıştır. Nitekim günümüzde, Yasin kitapları isme özel halde ve kadife kaplı şekilde basılabilmektedir. Bu özel baskı tekniği, tüm cildin kadife kumaşıyla kaplanması anlamına gelmektedir. Bu sayede hem estetik, hem de uzun ömürlü bir kitap elde etmek mümkün olmaktadır. Üstelik, kadife kaplı Yasin kitapları üzerine istenen ismin veya mesajın yazılması da mümkündür.

Toptan Yasin kitabı satın al

Kadife kaplı Yasini Şerif kitapları, ön kapaklarında küçük bir metal plakanın yer aldığı eserlerdir. Bu plaka üzerine lazer baskı tekniğiyle istenen her harf kazınabilmektedir. Bu sayede isme özel Yasin kitapları, merhumun isminin yazdığı Yasin kitapları gibi özel baskılar yapılabilmektedir. Kadife kaplı Yasini Şerif kitapları, mevlüt veya cemiyetinizi tamamen size özel hale getirecek ve uzun süre hatırlanmasını sağlayacaktır. Çagrı web sitesi, kadife Yasin ve isim baskılı Yasin kitapları konusunda sizlere en çok sayıda seçeneği en uygun fiyatlarla sunmaktadır. Toplu alışverişlerinizde, daha da düşük fiyatlar elde etmeniz mümkündür. Detaylar İçin; https://www.cagrihacumre.com/yasin-kitaplari/kadife-kapli-yasin-kitabi

adminadmin