Genel
Giriş Tarihi : 02-03-2017 10:58   Güncelleme : 03-03-2017 14:11

Kedi Sahibi Olmak İsteyenler Hangi Malzemelere İhtiyaç Duyar?

Kedi sahibi olanlar kedilerinin bakımı ve ihtiyaçları konusunda tecrübe kazanmıştır. Eğer ilk defa bir kedi sahibi olacaksanız, ev içerisinde hangi malzemelere ihtiyaç duyulacağı konusunda bir araştırma yapmalısınız. Hazırlayacağınız bir listeyle alışverişinizi yapabilirsiniz. Hem listenizi yaparken hem de alışverişlerinizi gerçekleştirirken sanal pet shopların size fazlasıyla yardımı olacaktır.

Kedi Sahibi Olmak İsteyenler Hangi Malzemelere İhtiyaç Duyar?

Bir kedi sahibi olmaya karar verdiğinizde evinizde ona bir yaşam alanı yaratmanız gerekecektir. Evin bir köşesinde beslenmesini, uyku düzenini sağlayabilirsiniz. Alacağınız kedi oyuncakları ve tırmalama tahtası da bu köşede yerini alabilir. Uygun bir alana yerleştireceğiniz kedi tuvaleti sayesinde de kediniz tuvalet ihtiyacını giderebilir.

Kediniz için öncelikli olarak satın almanız gereken pet shop ürünü, onun sağlıklı beslenmesi için ihtiyaç duyduğu mama çeşitleridir. Kedinizin yaş aralığına bağlı kalarak kuru ve yaş mama tercihleri yapabilirsiniz. Kedi mamaları yavru, yetişkin ve yaşlı olmak üzere 3 farklı yaş grubuna göre üretilmiştir. Mama seçiminde etkili olabilecek bir diğer konu da kedinizin damak zevkidir. Kedinizin beslenirken mamalar kadar mama ve su kabına da ihtiyacı olduğunu unutmamalısınız.

Kedinizin günün birçok bölümünü uyku ile geçirdiğini gördüğünüzde şaşırmayın. Kediler miskin hayvanlardır ve uykuya bayılırlar. Onun rahat ve konforlu bir şekilde uyuyabilmesi için alacağınız bir kedi yatağı kedinizi hayli mutlu edecektir. Kedi yatakları arasında oldukça farklı modeller mevcuttur. Yere konabilecek tarzda modellerin yanı sıra kedinin içine girip oturabileceği, uyuyabileceği şık modeller arasından tercih yapabilirsiniz. Dilerseniz kalorifer üzerine asılabilen kedi yatağı modellerini de tercih edebilirsiniz.

Seyahatleriniz sırasında kedinizi yanınızda götürmeniz gerekebilir. Ya da aşılarını yaptırmak için veterinere götürme durumunuz oluşacak. Bu durumlarda kedinizi rahatça taşıyabilmek için bir seyahat çantasına ihtiyacınız olacaktır. Farklı ebatlarda, modelde ve renklerde satışa sunulan taşıma çantaları arasından ihtiyacınıza ve kedinizin boyutlarına göre bir model belirleyebilir ve satın alabilirsiniz.

Kediniz sokağa çıkacaksa, kaybolmaması açısından boynuna takacağınız bir tasma da satın almalısınız. Kedilerin hem boynundan hem de göğsünden geçirilen göğüs tasmaları en sağlıklı kedi tasmaları arasındadır.

Bir kedi sahibiyseniz ya da ilk defa kedi sahibi olacaksanız gereken kedi maması çeşitlerini ve tüm kedi malzemeleri petza.com.tr adresini ziyaret ederek satın alabilirsiniz. Kedinizin ihtiyaç duyduğu kuru ve konserve mamaları, kedi malzemelerini Petza’dan kolaylıkla temin edebilirsiniz. Dünya evcil hayvan modasını takip eden ve kaliteli ürünler ile hizmet veren sanal petshop mağazasında alışverişlerinizi tamamladıktan sonra ödemelerinizi yaparken, kredi kartınızı güvenle kullanabilirsiniz. Eğer kredi kartı ile ödeme yapmayı tercih etmiyorsanız havale veya kapıda ödeme seçeneklerini kullanabilirsiniz.

adminadmin