Sağlık
Giriş Tarihi : 27-11-2017 16:25   Güncelleme : 27-11-2017 16:25

Kıbrıs Tüp Bebek Merkezi

Kısırlık Sorununa Kökten Çözüm

Kıbrıs Tüp Bebek Merkezi

 En az 1 yıl süre ile korunmasız olarak girilen ilişki sonucunda hamilelik gerçekleşmemesi durumuna kısırlık ya da infertilite denilmektedir. Bu 1 yıl süresinde haftada en az 2 – 3 kez ilişkiye girmiş olmak gerekmektedir. Bu sorunu yaşayan birçok çift vardır ve psikolojik olarak olumsuz bir şekilde etkilenirler.

Öncelikle http://www.dogustupbebek.com/ adresi üzerinden verdiğimiz hizmetler ile çiftlere bilgi verilir. Merkeze gelen çiftler bir taramadan geçirilir ve sorunun temel nedeni anlaşılır. Bu tarama işlemi hem bayanlara hem de erkeklere yapılmaktadır.

 Yapılan araştırmalar neticesinde normal yollar ile hamile kalamayacağı anlaşılan çiftlere tüp bebek işlemi yapılır. Bu konuda alanında uzman olan Doğuş Tüp Bebek Merkezi başarılı işlere imza atmaktadır.

Kısırlık sorunu yaşayan çiftlerin http://www.dogustupbebek.com/ adresi üzerinden ulaşarak bilgi alabileceği Doğuş Tüp Bebek Merkezi, tedavi öncesinde bazı testler uygular. Yapılan işlemler ile kısırlık sorununa çözüm bulunarak aileler bebek ile kavuşturulur.

İşlem Aşamalı Olarak Devam Eder

 Öncelikle bayanların yumurtalarının çoğalması için bazı işlemler uygulanır. Bu işlem gebe kalma ihtimalini artırmaktadır. Düzenli olarak doktor takibi ile yapılan bu işlem, yumurtalar yeterli olgunluğa gelene kadar sürer. Bu aşamadan sonra yumurta toplama işlemine geçilir.

 Anestezi uygulanan bayandan laboratuar ortamında gerekli yumurtalar çok kolay bir uygulama ile alınır. Yine aynı gün bu sefer erkekten alınan sperm numunesi ile yumurtalar yine laboratuar ortamında birleştirilir.

Birleştirme sonucu döllenen embriyolar takip edilir ve 3 ile 5 gün arasında anne adayının rahmine transfer işlemi gerçekleştirilir. Vücut dışarısında gerçekleşmiş olan bu döllenme tüp bebek aşamalarının başarılı ilerlemesi ile oluşmuştur.

 Türkiye2de yalnızca evli çiftlere uygulanan tüp bebek, Kıbrıs’taki tüp bebek merkezimizde isteyen herkese rahatlıkla uygulanabilmektedir. Birçok hastanın ilk başvurduğu yer alan Doğuş Tüp Bebek Merkezi, hizmetleri ile kendinden söz ettirmeyi başarmıştır.

adminadmin