Samsun Haber
Giriş Tarihi : 12-07-2017 08:40   Güncelleme : 12-07-2017 08:40

Köktaş’tan Şehitlik Ziyareti

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik haftası kapsamında Kıranköy ve Asri Mezarlığı'nda bulunan Şehitlikleri ziyaret etti, Büyük Camii'de gerçekleşen Mevlid programına katıldı.

Köktaş’tan Şehitlik Ziyareti

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) asker kılığındaki hainleri tarafından 15 Temmuz gecesi yapılan darbe girişiminin 1. yılı ve "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" dolayısıyla ilimizde gerçekleşen programlara katıldı.

Kıranköy ve Asri Mezarlığı'nda bulunan Şehitlikleri ziyaret eden Milletvekili Köktaş, burada şehitlerin kabirlerine çicek bıraktı, dua etti. Kabir başında şehit aileleri ile de sohbet eden Milletvekili Köktaş; "sizler eli öpülesi, başımızın tacı en değerli varlıklarımızsınız. Bugün ülkemiz refah ve huzur içindeyse, bizler rahat rahat günlük yaşantımıza devam ediyor isek bunları kahraman şehitlerimize borçluyuz" dedi. 

Milletvekili Köktaş daha sonra Büyük Camii'de gerçekleşen Mevlid programına katıldı. 

15 Temmuz gecesi aziz milletimizin devletini, bayrağını, demokrasini, özgürlüklerini adeta elinden almak ve ülkeyi ele geçirerek dış güçlerin istediği gibi yönetmek isteyen asker kılığındaki teröristlerin darbe girişiminin üzerinden bir yıl geçtiğini hatırlatan Milletvekili Köktaş, "Bizim o geceye dair acılarımız hala taze, 249 şehit ve binlerce gazi verdiğimiz o gecenin acısını, tahribatını, korkusunu hala yüreklerimizde hissediyoruz.

Bugüne özel olarak başta demokrasi şehitlerimiz olmak üzere, vatanı ve milleti için canını feda eden kahraman şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyor, gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum." dedi. 

adminadmin