Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 14-11-2012 10:44   Güncelleme : 14-11-2012 10:44

Körler için Deneme Kitabı

Körler için Deneme Kitabı ya da eniştesinin her gün öptüğü bahtsız kız Ey cemat-i müslimin, biraz soluklanın

Körler için Deneme Kitabı
Körler için Deneme Kitabı ya da eniştesinin her gün öptüğü bahtsız kız

Ey cemat-i müslimin, biraz soluklanın. İki gözünüzün nuru Sırrı geri döndü…

!
Bu şehir insanın yakasını bırakmıyor. Üzerinize afiyet müzmin hastalığım yakamı bırakmıyor. Nice hekimler, aktarlar, sırlar gezdim bu derdin dermanı yok. Anlayacağınız gibi fazla kalıcı değilim aranızda. Zamanım az. Bunun için lokman tavsiyesini hiçe sayıp yazılarıma devam edeceğim.

Yattığım yerden yazıyorum. Biraz rehavet hissederseniz nedeni budur. Affola…
!
Bu ne ceberut körlük.  Bizim ‘Printer’ yine rahat durmamış. Be kardeşim, nesin, kaç yaşındasın, ne yer ne içersin bilmem. Sadece yazdıklarından, internet sitenden edindiğim izlenim, acil desteğe ihtiyacın olduğu.
Bir dost tavsiyesi. İmza: Sırrı abin. (Abin diyorum yaşım 57. Babamın öldüğü yaştan 1 yaş küçüğüm.)

!
Günlerdir İl Özel İdaresi’nde dönen dolapları yazılarında işliyorsun. Okuyoruz. Haber sitenle ilgili bir yorum yapamayacağım, çünkü bir kişi üzerinden haber sitesi mi olur a kuzum? Onu bir kalemde silip atıyorum.
!
Gelelim yazdıklarına. ‘Körlük’… Duyusal bir yansıma eksikliği gibi görünse de aslında zekânın ve bilincin kodlarını taşır. Çok karışık oldu. Dur sana açıklayayım.

!
Nasıl bir insaf ve adalet duygusuna sahipsin ki, İl Özel İdaresi’ni yıllardır sömürdüğü iddia edilen Haberexen isimli internet sitesinin sahibi Mustafa Çakır’la ajans sahibi Önder Kurt’u, aklamaya çalışıyorsun.

!
Bu yaptıklarından o meşhur havuz problemi mi çıkıyor?

!
“Kardeşim havuz madem dolu biz de birkaç kulaç atalım” mı demek istiyorsun?
!
Her fakir çocuk küçükken yapmıştır. Paralı çocukların yanına gidip, “Bisikletle bir tur atayım mı?” ezikliğini hatırlatıyor üslubun.

!
Sen heykeli dikilecek adamsın vesselam… Kuşların nişangâhı derbeder… Sana acımıyorum bile. Sadece içindeki hırsın sesini sustur… Yoksa senin sonun o yüzden olacak… Çocuk sana ağabey tavsiyesi; tövbe et, hakkın elinden tut. Hak yeme.

Selam ederim, ellerinden sıkarım.  
 
adminadmin