Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 18-08-2017 10:56   Güncelleme : 18-08-2017 10:56

Kuvvet-İ Suvvar, Tsk Ve Abd

Önceki yazılarımızda, ABD’nin Suriye'de büyük bir Kürt ordusu kurarak Türkiye'ye saldıracağını ifade etmiştik.

Kuvvet-İ Suvvar, Tsk Ve Abd

ABD kurdurmuş olduğu ordunun adını, KUVVET-İ SUVVAR olarak açıkladı. Bu ordunun amacının Suriye'de bulunan TSK ve ÖSO 'dur. ABD'nin bu orduya emir verdiği tarih; 14 ağustostur.

Ben muhtemel tarih olarak 15 Ağustos olarak ifade etmiştim. Çünkü bu tarih, PKK'nın ilk eylem yaptığı tarihtir.

Türkiye çok ciddi bir şekilde tehdit altındadır. Bugün itibariyle makas gittikçe daralmaktadır. Bir an önce, Türkiye’deki suni tartışmalar bitirilerek, milli bütünlüğün bir an önce sağlanması gerekir.

Bugün itibariyle her siyasi partinin ve ya her sivil toplum kurumunun, devletin beka sorununu çok iyi idrak etmesi gerekiyor. Günübirlik politik bir malzeme olarak Türkiye'nin bekası ile ilgili sorunları kullanılmamalıdır.

İktidar partisi ve muhalefet partilerinin, ön koşulsuz olarak Türkiye'nin gündeminin güvenlik sorunu olduğu gerçeğini görüp halka anlatmaları gerekiyor.

Eskilerin ifadesi ile; ehemmî muhimme, elzemi lazıma tercih etmek gerekiyor. Çünkü bugün asıl meselemiz, Türkiye’nin ulusal güvenlik sorunudur. Bütün farklılıklarımızın Ülke menfaatleri etrafında birleşmesi gerekiyor.

Türk Ordusu bütün hesaplarını yaparak, Suriye'de kurulan bu Siyonist Sözde Kürt Ordusunu ve onu destekleyen; ABD’si, İngiltere’si ve İsrail'i ile birlikte cehenneme göndermek zorundadır.

Türkiye'nin Iran ve Rusya ile istişare ederek vakit kaybetmeden saldırıya geçmesi gerekiyor.

Bu anlamda Gündemimizde Türk Ordusunun Moral ve Motivasyonunu yüksek tutmak olmalıdır. Ordunun halk nazarında güvenilirliği en üst düzeye çıkarılmalıdır.

Ordunun aleyhinde hiçbir yayın yapılmamalıdır.

Geçmişte Orduya yapılan kumpas davalar, Ergenekon ve Balyoz davaları tartışma konusu olmaktan çıkartılmalıdır.

ABD'ye ait üslerin mutlaka, ulusal Güvenlik gerekçesiyle kapatılması gerekiyor.

Cenab-ı Hak Devlet ve milletimizi korusun inşallah.

Suat ZOR

adminadmin