Güncel
Giriş Tarihi : 23-02-2017 14:47   Güncelleme : 23-02-2017 14:47

Memur sen, Ekonomik istikrar için "evet" diyoruz!

Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Esen, Antalya'da gerçekleştirilen Birlik Haber-Sen Genişletilmiş Başkanlar kuruluna katıldı.

Memur sen, Ekonomik istikrar için

Başkanlar kurulunda konuşan Esen, "Davetimiz Memur-Sen'e, hedefimiz 1 milyon 111 bin üye, tercihimiz evet. Memur-Sen olarak, Türkiye’nin müreffeh ve ekonomik istikrarı için "Evet" diyoruz" dedi.

Memur-Sen Genişletilmiş Başkanlar kuruluna katılan Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Esen, referanduma yönelik açıklamalarda bulundu. Esen, "Diyoruz ki, bir argüman getirin konuşalım. Hep birlikte sistemi değiştirelim. Çünkü bu sistem bize dar geliyor. Şairin dediği gibi ‘Bu hududu gönlüme kim çizmiş/dar geliyor, dar geliyor kardaşım.’ Siyaseti algı yönetiminden kurtarıp, bu toprakların diyalektiğine yaslayalım. Dünya büyük bir sıkışmışlık yaşıyor. Dünya büyük bir kriz ve hatta kaos yaşıyor. Türkiye’ye ise daha etkin ve hızlı bir yönetim şart. Adaletin merkeze alındığı bir sistem şart. Darbe anayasasıyla şekillenmiş parlamenterizm büyük yürüyüşümüzün önünde engel. Milli iradenin doğrudan ve tam tecellisini öneren reform paketine bu yüzden evet diyoruz. Sadece Evet demekle kalmıyoruz, alanları doldurarak, büyük Türkiye idealini gerçekleştirmek yolunda sorumluluk alıyoruz. 81 ilde hep birlikte, ‘Memur-Sen’e Davet, Tercihimiz Evet” diyoruz. Davetimiz Memur-Sen'e, hedefimiz 1 milyon 111 bin 111 üye, tercihimiz evet. Memur-Sen olarak, Türkiye’nin müreffeh ve ekonomik istikrarı için "Evet" diyoruz" dedi.

YENİ DESTANLAR YAZACAĞIZ

Başkanlar kurulunda konuşan Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak ise, " Sendikaların üye sayılarının güncelleneceği 15 Mayıs'a kadar hedefimiz 1 Milyon 111 bin 111 üyeye ulaşmaktır. Teşkilat olarak Mayıs ayına kadar fedakarlıkta, feragatta, ter akıtmada, yorulmada yeni bir yarışa giriyoruz. Bütün teşkilatımızdan zirveyi yakalayarak yeni destanlar yazmasını bekliyoruz. Bu seferberlikte her bir üyemizin bir teşkilat başkanı gibi sorumluluk ve inisiyatif alacağından şüphemiz yok" dedi. Referandum hakkında ise Ömer Budak, " Ekmeğin büyümesi ve çalışanların da büyümeden paylarını alabilmesi için "Evet" diyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

 

adminadmin