Samsun Haber
Giriş Tarihi : 27-11-2018 11:22   Güncelleme : 27-11-2018 11:22

MHP Canik Belediye Başkan Aday Adayı Asım Cerrah’tan Gövde Gösterisi

MHP Canik Belediye Başkan Aday Adayı Asım Cerrah’tan Gövde Gösterisi

31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’nden MHP Canik Belediye Başkan Aday Adayı olan İşadamı Asım Cerrah’ın, parti binası önünde yaptığı açıkmalasına yoğun katılım sağlandı.

MHP Canik İlçe Binası önünde yapılan aday adaylığı açıklamasına MHP Canik İlçe Başkanı Ahmet Aydın ve ilçe yöneticileri, Salıpazarlılar Derneği, Ordulular Derneği, Şehzadeler Taraftar Grubu, Hasköy ve Gaman mahalle sakinleri, sanayi esnafı ile çok sayıda Canik halkı katıldı.

Bir konuşma yapan MHP Canik Belediye Başkan Aday Adayı Asım Cerrah, “Doğduğum büyüdüğüm ekmeğini yediğim ilçemde sizlere hizmet edebilmek adına belediye başkanlığı İçin aday adaylığı başvurumu yapmış bulunmaktayım. Beni bu sürece itikleyen ve bu yola girmem için yoğun ısrarlarda bulunan siz değerli dostlarımı asla mahçup etmeyecek ve ilçeme hizmet etmek için canla başla çalışacağım” dedi.

Doğma büyüme Canikli olduğuna ve ilçenin sorunlarına hakim olduğuna dikkat çeken Cerrah, “Burada doğup burada büyüyen bir kardeşiniz olarak ilçesinin sorunlarına hakim ve bu sorunlara çözüm projeleri hazırlamış ve projelerini hayata geçirmek isteyen bir kardeşinizim. Canik, yıllardır maalesef içerisinde sanayi sitesi olmasına rağmen işsizlik sorunu yüksek olan bir ilçemiz. Aynı zamanda sosyal ve kültürel alanlarda da eksikleri olan bir ilçedir Canik. Canik, Samsun’un merkez ilçesi olmasına rağmen sanki en uzak ilçesi gibi davranılmaktadır. Tüm bunları düşündüğümüzde Canik’te bir değişim olması kaçınılmazdır. Amacımız, Canik’in burçlarına 3 Hilal sancağı dikmek ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin üretken belediyecilik politikalarını ilçemize getirmektir. Bu süreçte desteklerini esirgemeyen tüm dostlarıma arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

adminadmin