Gündem
Giriş Tarihi : 11-08-2018 12:05   Güncelleme : 11-08-2018 12:05

MHP Lideri Devlet Bahçeli’den Hodri meydan!

MHP Lideri Devlet Bahçeli’den Hodri meydan!

MHP Lideri Devlet Bahçeli, sosyal medya üzerinden ABD’nin Türkiye ekonomisine uyguladığı ambargoyu sert bir şekilde eleştirerek “hodri meydan” dedi.

Bahçeli sosyal medya hesabından şunları paylaştı;

ABD; İran’a yaptırım kararı alır, Türkiye’ye parmak sallar. Suriye’de mevzi kaybeder, Türkiye’yi suçlar. S-400 füzelerinin alınmasını hazmedemez, Türkiye’yi sıkıştırır.

Dövizin yükseliş temeli ekonomik değil, siyasi ve diplomatik şantajlardır. Buna da boyun eğemeyiz, eğmeyeceğiz.

Astana’ya şaşı bakar, bölgesel uyum ve işbirliği mekanizmalarını kaldıramaz, yetmez FETÖ’ye, PKK’ya kucak açar. Mesele çıkan döviz değil, mesele tökezletilmek istenen bekamızdır.

HODRİ MEYDAN

Döviz mermisi millet bedenine işlemez, işlese de derine geçmez. Türkiye dövizden kat be kat büyüktür. Bunu heyecan ve cesaretle ispatlamanın zamanı gelmiştir. Zaman Türk’ündür, zemin Türk milletinindir.

Dövizdeki çığa karşı herkes milli seferberlik ruhuyla harekete geçmelidir. Fiyat; arz ve talebin kesiştiği noktada oluştuğuna göre, döviz arzının artması fiyat artışını en azından durduracaktır. Görev 81 milyonun tamamında, görev iş âleminin ve finans kesiminin sırtındadır.

Konvansiyonel olmayan finansal silahlarla ülkemizi yaylım ateşine tutanlar, unutmasınlar ki, karşılarında fedakârlık nişanesi bir iman, fenalıkları ve feci akıbetleri göğüsleyecek kutlu bir irade bulacaklardır. Hodri meydan!

adminadmin