Samsun Haber
Giriş Tarihi : 19-07-2017 13:07   Güncelleme : 19-07-2017 13:07

Muhteşem Açılışa Köktaş'tan Teşekkür

Deaflympics 2017 - 23. Yaz İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları Samsun 19 Mayıs Stadyumunda gerçekleştiren muhteşem açılış seremoniyle başladı. Milletvekili Köktaş, dünya sporu için önemli yeri olan organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür etti.

Muhteşem Açılışa Köktaş'tan Teşekkür

96 ülkeden katılan yaklaşık 3 bin 150 sporcunun, 21 farklı branşta yarışacağı 23. Yaz İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları Samsun 19 Mayıs Stadyumunda dün akşam gerçekleştiren muhteşem açılış seremoniyle başladı.

Hayallerin ötesinde gurur verici bir geceye şahit olunan açılış töreni ile ilgili AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, organizasyonda katkısı olan herkese sosyal medya hesabı üzerinden teşekkür etti. 

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda şu sözlere yer verdi: "Türk ve Dünya spor tarihi için çok önemli bir organizasyon olan Deaflympics 2017 - 23. Yaz İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunlarını ilimize alınmasına vesile olan Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, yatırım ve çalışmaları yakından takip eden Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım'a ve bu akşam Samsun'dan, Türkiye'ye ve Dünya'ya hafızalardan silinmeyecek muhteşem bir açılış seremonisi yaşatan Gençlik ve Spor Bakanımız sayın Akif Çağatay Kılıç ve ekibine son olarak ise törenin başından sonuna kadar heyecanı ve coşkusu ile stadı şenlendiren Samsunlu hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. 

İnşallah organizasyonu tamamladığımızda, tüm dünyaya hem Türk Misafirperverliğini en güzel şekilde gösterecek, hemde Türkiye'nin olimpiyat düzenleme konusundaki yetkinliğini bir kez daha kanıtlamış olacaktır." 

adminadmin