Samsun Haber
Giriş Tarihi : 08-08-2017 09:03   Güncelleme : 08-08-2017 09:09

Müsiad ‘ Tan Samsun Valisi Osman Kaymak’ A Ziyaret

MÜSİAD Samsun Başkanı Haluk TAN, beraberindeki üyeler ile birlikte Samsun Valiliği görevine yeni başlayan Osman Kaymak Beyefendiye hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Müsiad ‘ Tan Samsun Valisi Osman Kaymak’ A Ziyaret

Samsun Valisi Osman Kaymak, MÜSİAD Samsun Başkanı Haluk Tan ve yönetim kurulu üyelerini  makamında ağırladı.

 MÜSİAD Samsun Başkanı Haluk Tan MÜSİAD’ tan , ve Samsun Şubesi kuruluş aşamalarında bahsettikten sonra , şehrimiz için her zaman vatan sevdalısı ve ahlaki değerler yargılarını önemseyen , MÜSİAD’ lılar olma bilincini taşıyan bir topluluk olarak üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız dediler.

Üyelerin de  kendilerinden ve yaptıkları işlerden bahsettiği ziyaret esnasına, Samsun’ un Medikal Sektör Raporu konusunda Bahadır Tıbbi Aletler A.Ş. tarafından hazırlanan görevine yeni başlayan Sağlık Bakanımız Dr.Ahmet Demircan Beyefendiye ve MÜSİAD Genel Merkez Sektör Kurulu Başkanı Levent Can Beyefendiye takdim edilmiş olan rapor Samsun Velimiz Sayın Osman Kaymak Beyefendiye de takdim edildi.

Sayın Valimiz Osman Kaymak raporu inceleyeceğini belirtirken;  ‘ Samsun adına güzel işler başarabilmek ortak akıl ile mümkündür. Daha önce kaymaklık görevlerinde bulunduğum sıralarda da Ortak Akıl diyordum. Ortak akılla, doğru işler yapmalıyız. Yanlış kararlar almamalıyız’ dedi.

Başkan Tan  ‘ MÜSİAD olarak çalışmalarından,  MÜSİAD Genel Merkez’ de en son gerçekleştirilen Genel Kurul ile görevine başlayan MÜSİAD Başkanı Abdurrahman Kaan Beyefendiden ve Samsun Şubesi faaliyetlerinden bahsettikten sonra, şehrimiz için her zaman vatan sevdalısı ve ahlaki değerler yargılarını önemseyen, MÜSİAD’ lılar olma bilincini taşıyan bir topluluk olarak üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız dediler.

Üyeler Samsun Valisi Sayın Osman Kaymak Beyefendiye yeni görevinde hayırlı olsun temennilerini ve teşekkürlerini iletirken, MÜSİAD  Samsun Başkanı Haluk Tan Valimize MÜSİAD‘ın düzenli olarak çıkardığı Çerçeve Dergisini kendilerine takdim ettiler.

adminadmin