Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 09-11-2017 10:50   Güncelleme : 09-11-2017 10:50

Mustafa Armağan’a Destek

Mustafa Armağan’a Verilen Ceza:

Mustafa Armağan’a Destek

Gün geçmiyor ki 5816 sayılı “Mustafa Kemali Koruma Kanunu’na’’ muhalefetten dava açılmasın, ceza verilmesin. Bunun son örneği Tarihçi Yazar Mustafa Armağan oldu. Öncesinde de Süleyman Yeşilyurt olmuştu. Geçtiğimiz günlerde de Üstat Kadir Mısıroğlu’na da dava açılmıştı.

Genel yayın yönetmenliğini yaptığı Derin Tarih Dergisi’nde, Mustafa Kemal Paşa’nın boşandığı eşi Latife Hanım’ın 1926 tarihli bir mektubunu neşreden Mustafa Armağan yine Kemalizm’in hedefi oldu.

Armağan bu mektubu neşrederek 15 ay hapis cezası aldı. Şimdi soruyorum ‘’bir mektup neşredildi diye 5186 sayılı kanun ihlal mi edildi?’’ İhlal yazarın veya yazarların hakaret içeren söylemleri ve yazılarıyla olur.

Gerçek tarihin ortaya çıkması için gecesini gündüzüne katan tarihçi, araştırmacı ve yazarları, yandaş medyanın ‘’Atatürk düşmanı’’ diye haber yapması da çirkefliğin daniskasıdır.

Ben inanıyorum ki bir gün Kemalizm yıkılacak ve gerçeklerin yazılabildiği günler gelecektir. İşte o zaman biz anti Kemalistler bu gün yazılan yalanlar gibi yalan değil, gerçekleri yazacağız.

Unutulmasın ki böyle davalar açıldıkça ve 5816 sayılı kanun varlığını sürdürdüğü sürece anti Kemalistler çoğalacaktır.

CHP Milleti Bölmeye Devam Ediyor:

CHP Genel Başkan Yardımcısı Parti Sözcüsü Bülent Tezcan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği gerekçesiyle, adli kontrol şartı uygulanıp, yurt dışına çıkış yasağı getirilen Tekirdağ'ın Süleyman Paşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat'a destek vermek için Tekirdağ’a gitti.

Üç Kemaller Parkı'nda toplanan kalabalığa konuşarak, "şimdi Ekrem başkan bu lafı dedi-demedi ben onu bilmem. Ama Tekirdağ meydanında ben söylüyorum Recep Tayyip Erdoğan, faşist diktatördür. Hem de onların anladığı dilden söylüyorum. Şeddelisidir diktatörün şeddelisidir hem de."

Bu kin ve nefretle milleti tek parti döneminde olduğu gibi bölmeye çalışan CHP, bu milletin seçtiği Cumhurbaşkanına faşist diktatördür diyor ve o kalabalık utanmadan bu rezilliği alkışlıyor.

Erdoğan diktatör olacak sizde Erdoğan’a diktatördür diyebileceksiniz öyle mi? Benim bildiğim diktatörlükte kimse diktatöre gık çıkaramaz, çıkaranda bedelini kellesiyle öder. Aslında CHP’de bunu biliyor ama onlar çamur at izi kalsın peşinde. Seçimde elde edemedikleri zaferleri böyle çamur atarak yaşamaya çalışıyorlar.

Cadılar Bayramı Eksikti Ülkemizde:

Cadılar Bayramı, Pagan ve Hristiyan kökleri taşıyan bir gelenektir. Bizimle ne ilgisi var demeyin çünkü her konuda olduğu gibi bunda da batıyı hızla örnek almaya başladık.

Cadılar Bayramı, her yıl farklı kostümler giyerek ve çeşitli etkinliklerle dünya çapında kutlanıyor.

Cadılar Bayramı kutlamaları ülkemizde de partilerle kutlandı. Sıra dışı kostümlerle kutlama yapanlar arasında ünlü mankenlerimiz de vardı.

İslamiyet’le uzaktan yakından ilgisi olmayan Cadılar Bayramı gelecek yıllarda ‘’sevgililer günü, anneler günü, babalar günü, yılbaşı’’  gibi batı alışkanlıkları arasında ülkemizdeki yerini alacak demedi demeyin!

Kalın sağlıcakla.

Ahmet ÖZTÜRK

Araştırmacı - Yazar

[email protected]

adminadmin