Samsun Haber
Giriş Tarihi : 27-03-2019 12:22   Güncelleme : 27-03-2019 12:25

Mustafa Demir:Gençlerimizin Sorunlarını Biz Çözeceğiz

Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, "Gençlerimizi çok önemsiyoruz, eğitim konusu başta olmak üzerine meslek sahibi olmaları, istidama katılmaları, geleceğe emin adımlarla ilerlemelerini sağlayacak projeleri hayata geçireceğiz." dedi.

 Mustafa Demir:Gençlerimizin Sorunlarını Biz Çözeceğiz

Bafra ilçesinde parti teşkilatlarıyla buluşan Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, daha sonra Kolay Mahallesi'nde vatandaşlara hitap etti. Bafra Sanayi esnafını ziyaret eden Demir, Atakum ilçesinde Taflan, Çatalçam ve Esenevleri mahallelerinde halk buluşmaları ile esnaf ziyaretleri yaptı.

Programında açıklamalarda bulunan Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, 31 Mart'ta büyük şahlanış için halkın büyük desteğini beklediğini, seçimlerin iyi bir netice ile sonuçlanacağına inançlarının tam olduğunu ifade etti.

"GENÇLERİMİZ İSTİHDAMA KATILACAK"

"Halka ve şehre büyük hizmetler etmek için yola çıktık." diyen Demir, "Gönül belediyeciliğinin tüm gereklerini hayata geçireceğiz. Siyasetin halka hizmet makamları olduğunu çok iyi bilen ve uygulamaya koyan bir siyasi partinin mensupları olarak bu kutlu yolda çok çalışacağız. Toplumunuzun her kesimini ilgilendiren, kapsayan projelerimizi tek tek hayata geçireceğiz. Özellikle gençlerimizi çok önemsiyoruz. Eğitim konusu başta olmak üzerine meslek sahibi olmaları, istidama katılmaları, geleceğe emin adımlarla ilerlemelerini sağlayacak projeleri hayata geçireceğiz. Meslek edinme ve eğitim kurslarımızla gençlerimizin gelecek yolculuğa katkı sağlayacağız." diye konuştu.

"GENÇLER SPORLA BULUŞACAK"

Özellikle 'Spor Kenti Samsun' markasına yakışır bir şehir olma yolunda bir adım daha ileri gidileceğini ifade eden Demir, "Atakum ve 19 Mayıs sahil şeridine Dünya'da ilk olacak 50 kilometrelik açık sahil spor parkuru oluşturacağız. Semt spor sahalarının geliştirilmesi için çalışmalarımız hemen başlayacak. Mahallerimizde spor ve yaşam alanları oluşturacağız. Yine bu kapsamda çocuk sokaklarını çok önemsiyoruz. Çocuklar için eğlence ve yaşam alanları sayısı artırılacak. Amatör spor kulüplerimizin altyapılarını iyileştirerek her bir çocuğumuzun bir spor dalında meşgul olmasını sağlayacağız. Spor çocuklarımızın hayata sağlam tutunmalarını, sağlıklı bir gelişim süreci geçirmelerini sağlayacaktır. Ayrıca kötü alışkanlıklara, çevrelere yönelmelerini ise önleyeceğiz."şeklinde konuştu.

Güzel bir Samsun için el ele verilmesini isteyen Demir, "Yüzlerce projemizi açıkladık her gün bir bölümünü yeniden anlatıyoruz. Hepsinin kentimize halkımıza büyük değerler katacağına birlikte inandık. 31 Mart'a çok az bir zaman kaldı. El ele vererek sandıkta Cumhur İttifakımıza güçlü destekle, bu işi birlikte başaracağız." açıklamasında bulundu.

ÇADIRDA BALIKÇILARIN SORUNLARINI DİNLEDİ

Demir,  Atakum programında Çobanlı İskelesi'nin bulunduğu alanda kurulan Yörük Çadırı'na giderek olta balıkçılarıyla buluştu. Ayakkabısını çıkarıp, bağdaş kuran Demir, onlarla birlikte çay içti, çekirdek yedi. Karadeniz'in büyük bir nimet olduğunu ifade eden Demir, "Balık tutmak büyük bir zevk. Olta balıkçılarımızın taleplerini yok saymayacağız. Onların rahat bir ortamda, uygun yerlerde aileleriyle birlikte deniz kenarından en iyi şekilde faydalanmalarını önemsiyoruz. Olumsuz olarak görülen aksaklıklar mutlaka giderilecektir." dedi.

adminadmin