Genel
Giriş Tarihi : 28-01-2019 09:12   Güncelleme : 28-01-2019 09:12

Performansınızın Gizli İsmi Mutlu Akü Cimri.com’da Hep Daha Ucuz

Akü seçimi yapılırken öncelikle bileşimindeki kurşun, asit ve nikel gibi karışımların oranı dikkate alınır.

 Performansınızın Gizli İsmi Mutlu Akü Cimri.com’da Hep Daha Ucuz

1945 yılından günümüze kadar lider akü üreticilerinden birisi olarak faaliyet gösteren, her yıl daha büyük başarılarla adından bahsettiren Mutlu Akü firması, Ortadoğu'nun ve Türkiye'nin en büyük akü firması olma özelliğine sahip. Mutlu akü fiyatları ve performansı göz önünde bulundurulduğunda tüketicilerin ihtiyacını tam anlamıyla karşıladığını ve %100'lük müşteri memnuniyetine sahip olduğunu görüyoruz. Aküler yedek kapasitesi, marş gücü, marş amplifikatörü gibi fiziksel özelliklere göre çeşitli modellerde üretilmektedir. Her birisinin fiyatı özelliğine göre farklılık gösterir. Cimri.com web sitesi ile tüm modellerin hangi fiyatlarda hangi mağazada satıldığını görebilirsiniz. Bu kapsamda en ucuz aküyü bulabilir, ilgili siteden saniyeler içerisinde satın alabilirsiniz.

Mutlu Akü

Akü seçimi yapılırken öncelikle bileşimindeki kurşun, asit ve nikel gibi karışımların oranı dikkate alınır. Buna ek olarak vibrasyon dayanımı, zorlu iklim şartlarındaki çalışma performansı gibi özellikler göz önünde bulundurulmalıdır. Binek ve hafif ticari araçlarda aküler 60 amper ile 80 amper arasında seçilmelidir. 70 amper akü fiyatları ortalama 800 TL ile 1000 TL arasına değişirken, akülerin en uygun hangi mağazada satıldığını görmek için cimri.com'u ziyaret edebilirsiniz. Cimri sayesinde birçok mağazadaki satış fiyatlarını görebilir, en ekonomik olan mağazayı saniyeler içerisinde bulabilirsiniz.

En Çok Tercih Ediken Mutlu Akü Fiyatları - Modelleri

Akü modelleri arasından bir seçim yaparken mutlaka kullanılan otomobilin teknik özellikleri ve çalışma şartları biliniyor olmalıdır. Eğer araç start-stop özelliğine sahipse Mutlu 12 Volt 72 Amper Start-Stop Akü veya Mutlu 12 Volt 63AH EFB Start-Stop Akü modellerinden birisini tercih edebilirsiniz. Bu ürünlerin fiyat aralıkları 500 TL ile 900 TL arasında değişmektedir. En uygun Mutlu aküye sahip olabilmek için yapmanız gereken tek şey cimri.com'a giriş yaparak ihtiyacınız olan modeli seçmek ve satışı yapılan mağazalardaki ucuz ürünü satın almak için mağaza linkini tıklamak olacaktır. Artık saniyeler içerisinde akünüzü satın alabilirsiniz.

adminadmin