Genel
Giriş Tarihi : 19-04-2018 11:40   Güncelleme : 19-04-2018 11:40

Plajda Selüloitleri Gizlemenin Formülü Bulundu

Plajda Selüloitleri Gizlemenin Formülü Bulundu

“Moda her daim kadınların yanında” sözünü doğrulayacak yeni bir değişim daha filizlendi. Kış mevsimi boyunca kilo vermekte zorlanan kadınlar yaz aylarında kiloya bağlı selüloitlerini gizlemenin yolunu moda sayesinde buldu. Bu yeni formül elbise mayo adını taşıyor. Uzun yıllar önce mayo çeşitleri arasındaki yerini almış olmasına karşın popülerlik kazanma noktasında başarı gösteremeyen bu tasarımlar 2018 yazında en parlak dönemini yaşıyor!

2018 bikini / mayo trendleri arasında göze çarpan elbise mayo modelleri yükselen bir trende dönüştü. Haliyle kalça ve göbek bölümünde bulunan fazla kilolarını gizlemek isteyenler ya da selüloit sorunu yaşayan kadınlar hiç düşünmeden seçimini bu trendin bir temsilcisi olmaktan yana kullandı.

Kiloları Gizleyen Elbise Mayolara Büyük İlgi Var!

Kadınların daha zarif ve daha ince görünmesine olanak tanıyan elbise mayo çeşitleri özellikle karın ve baldır bölgesinde bulunan cilt çatlaklarını gizleme noktasında da kadınların imdadına yetişiyor. Bu yaz kadınlar moda sayesinde çok daha konforlu tatillere imza atacak gibi görünüyor. Elbise mayoların alt bölümünde kullanılan mini taytlar yüzme ve güneşlenme etkinlikleri esnasında da kadınların konforundan ödün vermesini önlüyor.

Alt bölümü kloş kesim ile dizayn edildiği için kalçadaki fazlalıkları gizleyebilen tasarımlar özel kumaşlardan hazırlandığı için anında kuruyor ve düzgün duruşunu yeniden kazanıyor. Bu yıl onlarca marka yeni koleksiyonlarına elbise mayoları da dahil etti. Yeni koleksiyonlar arasında en trend renk ise lacivert oldu. Lacivertin hemen her tonunun kullanıldığı bu tasarımlarda koyu maviler ve siyah renkler de beyaz ile kombinlendi.

Kadınlar Elbise Mayoları Konforlu Bulunuyor!

Bu tasarımlara dair yapılan bir ankette kadınların elbise mayoları çok konforlu buldukları da ortaya çıktı. Her 10 kadından 8’ü en konforlu mayo türü sorusuna bu tasarımları işaret ederek yanıt verdi. Sadece kiloları ve selüloitleri gizleme bakımından değil rahatlık bakımından da kadınların ilgi gösterdiği söylenebilir.

Bu mayo çeşitleri camasirburada.com gibi popüler sitelerde şimdiden satışa sunulmaya başlandı. Hatta yaz için şimdiden hazırlık yapan kadınların pek çok model için siparişlerini vermeye başladığı da biliniyor. Bir anlamda bu mayoların yaz boyunca kadınların yüzünü güldüreceği aşikar.

adminadmin