Samsun Haber
Giriş Tarihi : 24-09-2016 12:22   Güncelleme : 24-09-2016 12:22

SADEF Başkanı Yıldıray Baş: Samsun tanıtım günlerine bütün Samsun’u bekliyoruz!

Kısa dı SADEF olan Samsun Dernekler Federasyonu Başkanı Yıldıray Baş Samsun yerel basınıyla kahvaltıda bir araya geldi.

SADEF Başkanı Yıldıray Baş: Samsun tanıtım günlerine bütün Samsun’u bekliyoruz!

Samsun Habber - Kahvaltının ardından açıklama yapan Baş, İstanbul’da düzenletilecek Samsun Tanıtım Günleri hakkında bilgi verdi.

Baş 18, 19, 20, 21,22,24 ve 24 Ekim tarihleri arasında Maltepe Sahil Miting Alanında gerçekleştirilecek olan Samsun Günleri’nin Samsun’un folklor özelliklerini Türkiye’ye tanıtacağını belirtildi.

Samsun Dernekler Federasyonu Başkanı Baş, Samsun’un markalarının da bu fuarda yer almasını istediklerini belirterek Samsun Ticaret Odası ve üyelerine çağrıda bulundu.

Organizasyonun Samsun Valisi ve Samsun Büyükşehir Belediyesi koordinatörlüğünde gerçekleştirileceğini de sözlerine ekleyen Baş, “Samsun özellikle tıbbi malzeme açısından Türkiye’nin marka şehridir. Tıbbi malzeme üreten sanayicilerimizin de fuar alanında standını görmek istiyoruz”, dedi.

Samsun Tanıtım Günlerine Başbakan Binali Yıldırım’ı Gençlik ve Spor Bakanı Samsun Milletvekilli Akif Çağatay Kılıç aracılığıyla davet ettiklerini de kaydeden SADEF Başkanı Yıldıray Baş,

“ Bakanımız Akif Çağatay Kılıç, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da Samsun Tanıtım Günlerine katılması için davet götürecektir.” Diye belirtti.

SADEF’in Basın kahvaltısına, SADEF Samsun Bölge Başkanı Köksal Akman, Bölge Başkan Vekili Doç. Dr. Bekir Şişman, Bölge Sekreteri Ebru Akal, Bölge Genel Başkan Yardımcısı Faruk Özdemir, Bölge Genel Başkan Yardımcısı Aytekin Kaya, Yahya Bozkurt ve yönetim kurulu üyesi Ersin Ege.

adminadmin