Samsun Haber
Giriş Tarihi : 23-03-2019 13:42   Güncelleme : 23-03-2019 13:42

Salih Şen; Gösteriş, lüks ve şatafattan uzak duracağız!

​Saadet Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Salih Şen, seçim çalışmalarına Samsun Merkez İlkadım İlçesinde esnaf ziyaretleriyle devam etti.

Salih Şen; Gösteriş, lüks ve şatafattan uzak duracağız!

İlkadım esnafının dertlerini dinleyen Şen, burada yaptığı konuşmalarda Saadet Partisi’nin Milli Görüş Belediyeciliğinin tek varisi olduğunu kaydederek  “ Milli Görüş Belediyeciliği, şehirlerimize hangi hizmeti yaparsak reklamımız olur diye düşünmeden yönetmek demektir. Vatandaşlarımıza sunacağımız hizmetlerin vaktinde, eksiksiz, ihtiyaca göre ve sistematik bir şekilde yerine getirilmesini sağlarken, planlı ve programlı çalışacağız” dedi.

İlkadım’da esnafa projelerini de anlatan Saadet Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Salih Şen, “Öncelikle akrabalık bağım olmadığı için işe alınmadım diye bir cümle artık tarihe karışacak. İşin gerektirdiği niteliğin dışında hiçbir ayrım gözetmeyeceğiz. Ehil ellerle yapılan iş kaliteli, hızlı ve düşük maliyetle yapılacak. Kaynaklar, vatandaşın huzurunu ve refahını arttırmaya yönelik kullanılacak ihaleler, kayırmacılık yapılarak yandaşlara dağıtılmayacak Gösteriş, lüks ve şatafat için yapılan harcamaların tamamını vatandaşımızın doğrudan hizmetine sunacağız. Bize emanet edilen mali imkanlara ve mülke, yetim malına sahip çıkar gibi sahip çıkacağız. Bütün kamu hizmetleri, her bir vatandaştan doğrudan ya da dolaylı olarak alınan vergiler, harçlar ve diğer gelirler ile yapılır. Herhangi bir devlet dairesinde kullanılan bir kağıtta dahi hepimizin hakkı ve emeği olduğu anlayışıyla milletin alın terine sahip çıkacağız” diye konuştu.

adminadmin