Samsun Haber
Giriş Tarihi : 17-07-2017 13:03   Güncelleme : 17-07-2017 13:03

Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, Teşekkürler Salıpazarı...

Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, 15 Temmuz'un yıldönümünde milli iradeye ve demokrasiye sahip çıkarak, meydanları dolduran Salıpazarı halkına teşekkür etti.

Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, Teşekkürler  Salıpazarı...

BİR KEZ DAHA GÖRDÜM Kİ…

15 Temmuz’un yıldönümünde meydanları hınca hınç dolduran vatandaşlara teşekkür eden Başkan Akgül, “Zaman, bir ve beraber olma zamanıdır. Birlik ve beraberlik karşısında hiç kimsenin bu milleti yıkmaya gücü yetmeyecektir. 15 Temmuz’da olduğu gibi bugün de  tüm Salıpazarılı hemşerilerimiz, çoluk-çocuk, genç-yaşlı –kadın demeden 15 Temmuz Şehitler Meydanını doldurdular. Bir kez daha gördüm ki bu aziz millete pranga vurulamaz. Bizde bu iman ve bu vatan sevgisi oldukça hainler emellerine ulaşamayacaktır. Tüm hemşerilerimi yürekten kutluyor, onlarla gurur duyuyorum.”dedi.

YENİ BİR RUH DOĞDU.

Hain FETÖ/PDY örgüt mensuplarının geçen sene 15 Temmuz gecesi kalkıştığı darbe teşebbüsünün ardından ülkemizde yeni bir ruh doğdu diyen Başkan Akgül, “Bu ruh, sağcısıyla-solcusuyla, alevisiyle-Sünnisiyle, Kürdüyle-Türküyle bizi biz yapan Çanakkale Ruhu idi. Mazlum coğrafyaların umudu olan Başkomutanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dik duruşu ve tavizsiz cesaretinden ilham alan milletimiz, yurdumuzun dört bir tarafında hainlere karşı direnmiş, devletinin ve milletinin yanında durarak geleceğine sahip çıkmıştır.”dedi.

 

Recep YAZGANRecep YAZGAN