Samsun Haber
Giriş Tarihi : 18-03-2019 09:00   Güncelleme : 18-03-2019 09:00

Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül’den, Çanakkale Zaferi Mesajı

Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül’den, Çanakkale Zaferi Mesajı

Salıpazarı Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Halil Akgül, 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü ve Çanakkale Zaferi´nin 104. Yıldönümü nedeni ile yazılı basın açıklaması yayınladı.

 Türk Milleti´nin Çanakkale´de zor koşullar altında, kendinden güçlü ordulara karşı kazandığı büyük zaferle unutulmaz bir zafer yaşattığını, aynı ecdadın torunlarının da bugün 15 Temmuz gibi unutulmaz bir destana imza attığının altını çizen Başkan Akgül mesajında;

“104 yıl önce Çanakkale Zaferinde, Türk askerinin toprağında yendiği milletlere karşı gösterdiği insani değerlerin ortaya konması bakımından dünya uluslarına verilmiş çok anlamlı birçok mesajla yüklüdür. Şükürler olsun bu güzel vatanda özgürce yaşayan bizler, bu anlamlı ve önemli günde şehitlerimizi tekrar şükranla, saygıyla ve rahmetle anıyoruz.

 Dün olduğu gibi bugün de o şanlı tarihi yazan ecdadın torunları, 15 Temmuz akşamında vatanına ve milletine kast etmiş hainleri püskürtmeyi başarmıştır. Bu vesileyle bir kez daha vatanımız için canlarını feda etmiş tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor; gazilerimize ve şehitlerimizin bizlere emaneti olan bütün sevdiklerine şükranlarımı sunuyorum.” İfadelerine yer verdi.

 

adminadmin