Samsun Haber
Giriş Tarihi : 02-01-2018 12:19   Güncelleme : 02-01-2018 12:19

SAMKON Genel Başkanı Sezgin Gümüş:Futbolcu borçları ödenmeden kayyuma devretmek samsunspor’a ihanet olur!

Samsun Dernekler Konfederasyonu - SAMKON Genel Başkanı ve Samsunspor eski Başkanlarından Sezgin GÜMÜŞ Samsunspor’un futbolcu borçları ödenmeden Kayyuma devredilmesinin takıma ihanet olacağını söyledi.

SAMKON Genel Başkanı Sezgin Gümüş:Futbolcu borçları ödenmeden kayyuma devretmek samsunspor’a ihanet olur!

Kayyumun bir çözüm olmadığını ancak geçmişten gelen borç yükünden dolayı kayyumdan başka çarenin de olmadığını dile getiren Gümüş, “Kayyum sezon başında düşünülecek bir çare veya çözüm yoludur. Takımı bu haliyle, özellikle futbolcu borçları ödenmeden kayyuma devretmek takıma ihanet olur. Çünkü eğer yarın Samsunspor’un 4 Milyon TL futbolcu borçları ödenmezse futbolcuların lisansları boşa çıkacak ve futbolcular serbest kalacak ve bu da takımın sonu olacaktır” dedi.

Samsunspor’un bir an önce futbolcu borçlarını ödeyebilecek bir yönetime kavuşturulması gerektiğini kaydeden SAMKON Genel Başkanı Sezgin Gümüş, Samsun Valisi öncülüğünde takımı kongreye götürecek bir geçici yönetim kurulu oluşturularak, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı ve alt kademe belediye başkanları ve işadamlarının destekleriyle futbolcu borçları ödenmelidir. Bu noktada SAMKON olarak üzerimize düşen katkıyı yapmaya her zaman hazırız. Futbolcu borçları ödenmeyecek miktarda değildir. Eğer bu paralar ödenmezse takıma yazık olur” diye belirtti.

Samsunspor’da kayyum tartışmalarının zamansızlığına dikkat çeken Gümüş, Samsunspor’u olağanüstü kongreye götürülerek yeni yönetimin bir yıllık bütçeyi planlayarak iş başına gelmesi sağlanmalıdır. Kayyum ancak sezon başında tartışılacak bir meseledir. diye belirtti.

 

adminadmin