Samsun Haber
Giriş Tarihi : 09-05-2020 13:49   Güncelleme : 09-05-2020 13:49

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nde erken yaprak dökümü!

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nde iki önemli danışman farklı sebeplerle görevlerinden ayrıldı.

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nde erken yaprak dökümü!

Samsun Büyükşehir Belediyesi basın danışmanı olarak görev yapan Melike Aktel Karaçor, görev yerinin değiştirilmesini kabul etmeyerek istifa etti.

Diğer yandan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’in başdanışmanı  olarak göreve başlayan Murat Sayımlar ise sağlık durumunu sebep olarak göstererek görevini bıraktı.

Samsun Büyükşehir Belediyesindeki ayrılma ve istifaların erken yaprak dökümü olarak değerlendirildiği ve Mustafa Demir’in çevresinde yaşanılan ayrılmaların Demir’i ilerleyen günlerde zora sokacağı şeklinde yorumlanıyor.

MİLLETVEKİLLİĞİ VE BAKANLIĞINDA BERABERDİLER

Samsun Büyükşehir Belediyesi Mustafa Demir’in milletvekilliği ve bakanlığı döneminde birlikte çalıştıkları Melike Aktel bilindiği gibi Demir’in koruma polisi Fatih Karaçor ile evlenmişti.

YERİNE SANDIKÇI GELDİ

Karaçor’un yerine daha önce eski ismiyle Doğan Haber Ajansı Samsun Eski Bölge Müdürü, Murat Sandıkçı getirildi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Basın Müdürü olarak, Hürriyet Gazetesi Eski Trabzon Bölge Sorumlusu, İbrahim Sezen getirildiği öne sürüldü.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’in başdanışmanı Murat Sayımların yerine başdanışmanı olarak şimdilik herhangi bir atamanın yapılmayacağı öğrenildi.

adminadmin