Samsun Haber
Giriş Tarihi : 30-07-2018 10:04   Güncelleme : 30-07-2018 10:04

Samsun çarşamba Hürriyet Mahallesi Denizevleri Çamlık mevkiinde 100 Adet Konut Üç Yıldır Su Bekliyor

Samsun çarşamba Hürriyet Mahallesi Denizevleri Çamlık mevkiinde 100 Adet Konut Üç Yıldır Su Bekliyor

Samsun Çarşamba Hürriyet Mah deniz evleri Çamlık mevkii belirtilen adreste 100 adet konut üç yıldır Samsun Büyükşehir Belediyesi’nden su bekliyor.

Şikayetlerini sözlü ve yazılı olarak çeşitli yerlere ileten mahalle sakinleri en son BİMER, CİMER’e müracaat etti.

Şikayetlerin akıbeti hakkında şikayetvar.com’a yazan mahalle sakinleri durumlarını şöyle açıklıyor;

Şimdiye kadar türlü bahanelerinizle ikna merkezi mantığı ile sorunları çözme yerine ötelediniz ve hiçbir önlem almadınız. Bütün yerleşim sakinlerince 250 imza topladık gene dikkatinizi çekmedi! İçme suyu ötelenecek yada dalga geçilecek hatta siyasi enstrüman olarak kullanılacak bir vasıta değildir. Size 1 bardak içilecek sudan bahsetmiyorum.

Sizi aydınlatayım! Banyo abdest çamaşır bulaşık temizlik içinde su gereklidir. Arada bir gelen suyu edinmek için insanlar gece yarılarından sabah saatlerine kadar uykusuz bitap olmaktadır. Anlaşıldığı gibi insanların yaşantısını zamanını alarak 3. dünya ülkesi vatandaşı gibi ihlal etmektesiniz. Saski'yi yada bir takım umursamazları göreve davet ediyorum. Bir CHP'li belediye su tankeriyle halka su dağıttı diye yıllarca siyasi malzeme oldu. Gerçi siz onu da yapamadınız. Zaten böyle bir durumda görüntülerini medyaya dağıtmak vatandaşlık görevim olacaktır. Ak partiye şimdiye kadar verdiğimiz oylardan dolayı çok ama çok üzgünüm. Yerel seçimlerde öncelikle saski bilmecesini gücüm yettiğince kamuoyuna bildireceğiz. Ey saski yöneticileri, bu kadar umursamazlık karşısında vicdanen rahat mısınız yada bizim vergilerimizle aldığınız maaşı hak ediyor musunuz?

Burada 200 metre ilerideki orman piknik alanının içine 20 tane abonesiz koyduğunuz musluk yasal mı dır değil midir? İnsanların orada çamaşır oto inek vb. işler için su akıtarak bize gelen su basıncını azaltması doğru mudur.? Sizce hane aboneleri mi önceliklidir yoksa sokak çeşmeleri mi! Aylardır geçirdiğimiz kavurucu sıcaklarda bizi susuz bıraktığınız için sabrımız tükendi. Gereğini bilgilerini acilen bildiririm.

adminadmin