Samsun Haber
Giriş Tarihi : 21-05-2018 13:31   Güncelleme : 21-05-2018 13:31

Samsun CHP’de Kemal Zeybek zaferi!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 24 Haziran genel seçimler için Hayati Tekin, Tufan Akcagöz ve Mehmet Atalay’ı listeye koymadı.

Samsun CHP’de Kemal Zeybek zaferi!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başkanlığında toplanan MYK ve PM toplantıları sona erdi.  Kulislerden sızan ilk bilgilere göre, milletvekili aday listeleri belli oldu. Bazı isimlerin liste dışı kalması dikkat çekti.

Kılıçdaroğlu 24 Haziran genel seçimlerinde yarışacak olan milletvekili adaylarını belirledi. Kılıçdaroğlu listeye üst sıralardan girmesi beklenen Samsun’dan 3 ismin üzerini çizdi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu kulislerden sızan ilk bilgilere göre CHP Samsun Milletvekili Hayati Tekin, milletvekili adaylığı için CHP Samsun İl Başkanlığından istifa eden Tufan Akcagöz ve Eski CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Atalay’ın üzerini çizdi.

Toplamda 9 milletvekili çıkaran Samsun'da CHP'nin milletvekili olarak meclise en fazla göndereceği sandalye sayısı 2 olarak tahmin edilirken Kemal Zeybek kesin, Neslihan Hancıoğlu'nun ise bir ihtimal milletvekili olarak seçileceği öngörülüyor.

CHP SAMSUN MİLLETVEKİLİ ADAYLARI

Kemal Zeybek

Neslihan Hancıoğlu

Saadet Partisi Kontenjanından bir aday

Müşfik Veysel Erdoğan

 

adminadmin