Samsun Haber
Giriş Tarihi : 17-11-2018 14:08   Güncelleme : 17-11-2018 14:08

Samsun Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Dr. Selami Arslan Ak Parti Çarşamba Belediye Başkan Aday Adaylığını Açıkladı

Samsun Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Dr. Selami Arslan Ak Parti Çarşamba Belediye Başkan Aday Adaylığını Açıkladı

Samsun Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Dr. Selami Arslan, AK Parti Çarşamba Belediye Başkanlığına talip oldu.

Arslan AK Parti Çarşamba İlçe başkanlığında yaptığı aday adaylık başvurusunun ardından yaptığı açıklamada, gönül belediyeciliğine vurgu yaptı.

Aslan şöyle konuştu;

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın 31 Mart 2019’da yapılacak olan yerel yönetimler seçimlerinin temasını ‘Hizmet ve Gönül Belediyeciliği’ olarak açıklamasının ardından benim Çarşamba Belediye Başkan Aday Adaylığı düşünmeye başladığımı belirtmek isterim.

Kıymetli AK Parti kadrolarıyla istişarelerim sonucunda, şahsıma gösterilen teveccüh, olağanüstü alaka ve layık olmaya gayret edeceğim sevgi, ilgi ve alakalar neticesinde karşınıza AK Parti Çarşamba Belediye Başkanı olarak çıkmış bulunuyorum.

Çarşamba ilçemiz, AK Parti ile hizmet almaya ve çehresini değiştirerek bugünkü güzel ve yaşanılabilir ilçe hüviyetine kavuştu.

Diyebilirim ki, Çarşamba mevcut belediye başkanıyla birlikte adeta çağ atladı ve 15 yıl içinde 50 yıla sığdırılabilecek işlerle adeta hizmet seferberliğiyle sadece Samsun’da değil Türkiye’de de parmakla gösterilen bir ilçe haline geldi.

Yaptığı hizmetler ve hayata geçirdiği projelerle Çarşamba’yı örnek bir ilçe haline getiren mevcut belediye başkanımız Sayın Hüseyin Dündar’a çalışmalarından dolayı şahsım ve bütün Çarşambalılar adına teşekkür ediyorum.

Kıymetli basın mensupları ve Muhterem arkadaşlarım,

Güzel Çarşambamız fiziki gelişmeyle birlikte, manevi olarak da gelişebilsin, Gönül ve Hizmet Belediyeciliğiyle tanışabilsin diye AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Aday Adaylığına talip oldum.

Bizim dönemimiz Çarşamba’nın şahlanış dönemi olacaktır.

Çarşamba’nın geleceğine, yeni nesille ve gençlerimize yatırım yapacağız.

Ekonomik olarak refah seviyesiyle birlikte kültür seviyesi yükselen bir Çarşamba için Belediye Başkanlığına talip oldum.

Halk ile birlikte; seçen ile seçilen arasında mesafeleri ortadan kaldırmak, 7’den 77’ye bütün insanımızın içinde bulunduğu temel sosyal ve ekonomik sıkıntıları teşhis ederek, bir doktorun hastasına gösterdiği ilgi ve hassasiyetle çözüm yoluna gidecek bir belediyecilik için Çarşamba için Belediye Başkanlığına talip oldum.

Bizim dönemimizde hizmetin merkezinde gençlerimiz, yarınımızı teslim edeceğimiz çocuklarımızı ve bununla birlikte bütün Çarşambalılar yer alacaklar.

Bu niyet, bu umut ve bu dileklerle çıktığımız yolda siz kıymetli basın mensuplarımızı her zaman birer mesai arkadaşlarımız olacaktır.

Birlikte yürüyecek ve beraber başaracağız.

Allah utandırmasın.

Hepinize saygılarımı sunuyorum.

  

adminadmin