Samsun Haber
Giriş Tarihi : 29-09-2016 11:43   Güncelleme : 29-09-2016 11:43

Samsun İHH’dan Yetimlere Destek Projesi

Samsun İnsani Yardım Vakfı (SİYAH) bünyesinde faaliyet gösteren İHH Yetim Birimi tarafından düzenlenen proje ile Samsun’da 300’e yakın yetime gerek maddi gerekse manevi anlamda ağabey ve ablalık yapılmak isteniyor.

Samsun İHH’dan Yetimlere Destek Projesi

Samsun Haber - Proje hakkında bilgi veren Samsun İHH Yetim Birimi ve İnfak Atölyesi Sorumlusu Sakine Okudan, “bu proje ile yetimlerimize destek olmak ve onları bir ağabey, abla olarak destek olmak istiyoruz” dedi.

Proje kapsamında tamimiyle gönüllerden oluşan bir ekip ile faaliyetleri her hafta cumartesi günleri SİYAH hareketinin binasında gerçekleştirmeye çalışılacak.

Proje kapsamında gelen öğrencilere ücretsiz servis karşılanacak ve çocukların dernekte olduğu vakitler yemekleri yine aynı şekilde ücretsiz gene dernek bünyesinden karşılanacak.

Arkadaşım Olur musun projesi kapsamında derneğe gelen öğrencilere dersleri konusunda takviye yapılacak bunun haricinde de çocukların güzel ve kaliteli vakitler geçirmesi için hobi atölyesi kurularak, çocukların zihinleri boşaltılıp, deşarj olmaları sağlanılacak ve satranç gibi zekâ oyunlarıyla düşünürken eğlenmeleri hedeflenmektedir.

Sefa COŞKUN – Akasyam Haber 

adminadmin