Samsun Haber
Giriş Tarihi : 22-07-2017 12:12   Güncelleme : 22-07-2017 12:12

Samsun Tarım İl Müdürü Kırmacı’dan Müsiad Samsun’a Ziyaret

Samsun Tarım İl Müdürü Nail Kırmacı, MÜSİAD Frankfurt Şubesi Üyesi ve Türk- Alman İş verenler Derneği Başkanı Turgut Sezgin ve MÜSİAD Avusturya Başkan Yardımcısı Oktay Koçaslan MÜSİAD Samsun Şubesi’ne ziyarette bulundu.

Samsun Tarım İl Müdürü Kırmacı’dan Müsiad Samsun’a Ziyaret

Nail Kırmacı ziyareti esnasında MÜSİAD üyelerine tarım alanındaki devlet destekleri ve yeniliklerinden bahsetti ve kendisine üyeler tarafından yöneltilen sorulara cevap verdiler.

Tarım sektöründe faaliyet gösteren MÜSİAD Samsun eski başkanlarından olan Mustafa Karabıyık, tarım alanında devletten beklentilerinden bahsederken konuşmasında , ‘ Tarımda radikal kararlara ihtiyaç duyulmakta. Desteklerin üretilen ürünlere verilmesi konusunda sizlerden çalışmalar beklemekteyiz’ dedi

Ziyaret esnasında MÜSİAD Frankfurt ve Avusturya şubelerinin de faaliyetlerinden bahsedilirken, Türkiye’ nin yurtdışındaki konumu nedir?, Yabancıların Türklere bakış açısı nasıldır?  Türkiye’ deki iş adamlarını yurtdışındaki iş adamları ile birleştirecek faaliyetlerin yapılması konusunda neler yapılabilir ve bu birleştirmelerin ülkemize ekonomik katkıları ne olur gibi konulara da değinildi.

MüSİAD Samsun Şubesi Başkanı Haluk Tan, Samsun Tarım İl Müdürü Nail Kırmacı, MÜSİAD Frankfurt Şubesi Üyesi ve Türk- Alman İş verenler Derneği Başkanı Turgut Sezgin ve MÜSİAD Avusturya Başkan Yardımcısı Oktay Koçaslan ‘ a ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini  iletti.

adminadmin