Samsun Haber
Giriş Tarihi : 28-09-2018 15:27   Güncelleme : 28-09-2018 15:27

Samsun Ülkü Ocakları'nda Perşembe Sohbetleri Devam Ediyor

Samsun Ülkü Ocakları tarafından her perşembe akşamı düzenlenen “Kuranı Kerim Tilaveti ve Perşembe sohbetleri” tüm hızıyla devam ediyor.

Samsun Ülkü Ocakları'nda Perşembe Sohbetleri Devam Ediyor

Ülkü Ocakları Samsun İl Başkanlığı tarafından geleneksel olarak her perşembe günü düzenlenen "Perşembe sohbetleri" programı Samsunda yer alan tüm ilçe teşkilatlarında gerçekleşti.

İl başkanlığında gerçekleşen programda konuşan Ülkü Ocakları Samsun İl Başkanı Aslan KÖSEF, “Yeni eğitim ve öğretim yılı itibariyle şehrimize öğrenciler gelmeye başladı. Bizlerde eğitim programlarımızı sıklaştırarak devam etmekteyiz. Bu doğrultuda Perşembe akşamlarımızı dini programlara ayarladık. Her perşembeyi cumaya bağlayan gece, Akşam namazından sonra ilçe teşkilatlarımızda toplanıyoruz. Önce Kuranı Kerim tilaveti ardından, dini sohbet gerçekleştiriyoruz. Cennet mekan Başbuğumuz Alparslan TÜRKEŞ'in dediği gibi " Tanrı Dağı kadar Türk, Hira Dağı kadar Müslümanız". Bizlerde bu yolda Ülkü Ocakları Samsun İl Başkanlığı olarak her hafta il ve ilçe başkanlıklarımızla cuma sohbetleri düzenlemekteyiz. Samsun'da 12 ilçede teşkilatımız var ve teşkilatımız bulunan her ilçede perşembe akşamı ilçe binamıza gelen kişi perşembe sohbetimize katılabilirler” dedi.

adminadmin