Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 26-03-2020 18:12   Güncelleme : 26-03-2020 18:12

Samsunspor Niçin Play- Off Oynasın Ki !

Samsunspor Niçin Play- Off Oynasın Ki !

Son günlerde Basın' da bazı söylentiler adeta havada uçuşuyor ! Bu söylentilerden bizi daha doğrusu Yılport Samsunspor' u yakından ilgilendiren bazı iddialar var.

Zaten birçoğunuz da spor basınından okumuşsunuzdur. Güyâ, Samsunspor play- off oynayacakmış, ligler iptal edilecekmiş. Miş de  miş, muş da muş ! Yok daha neler ! Ne menem iddialar !

Yılport Samsunsor, çıkmış sahalara ve 28 oyun, 23 galibiyet, 4 beraberlik, 1 mağlubiyetle 73 puan almış, bir alttaki rakibi Manisa FK ise; 28 oyun, 19 galibiyet, 6 beraberlik, 3 mağlubiyetle 63 puan almış.

Yani; Yılport Samsunspor, en yakın rakibi Manisa FK' ya tam 10 puan fark atmış ve bir yerde hemen hemen şampiyonluğu garantilemişken; şimdi ortaya atılan play- off iddiaları ve söylentileri boşuna bir söylenti ve asılsız söylentilerdir !

Bunları ortaya atanlar kim olursa olsun; vicdanlarında  yargılanmalıdır ! Bir kere anasının ak sütü gibi; bizim çocuklar, bizim gönüllerimizin aslanlarımızın, Samsunspor' umuzun bu müktesep hakkıdır, geri alınamaz. Bırakın geri alınmayı,tasavvur bile edilemez !

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Recep YAZGANRecep YAZGAN