Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 13-06-2017 12:48   Güncelleme : 13-06-2017 12:48

Samsunspor Ve Olimpiyatlar

Samsunspor’un Alpay Özalan ile anlaştığını duyunca taraftarlar arasında çok ciddi bir tepki oluştu.

Samsunspor Ve Olimpiyatlar

Tepkilerin ekseriyeti ki benim de çekincelerim bu yöndeydi Alpay hocanın deneyimsiz oluşu ve Eskişehirspor gibi bir takıma oynattığı oyundan dolayıydı.

Eskişehir’de başarısız olması tabii ki Samsunspor’da da başarısız olacağı anlamına gelmez ama benim tercihim tabii ki tecrübeli bir isim olması idi ama yönetimin kararına saygı duyacağız.

Samsunspor taraftarı Alpay Özalan’ın alınmasına tepki gösteriyor ama Ümit Özat’ı ve Osman Özköylü’yü bağrına basan büyük Samsunspor taraftarı Alpay hocayı da bağrına basacaktır.

Yeter ki iyi bir takım kurulsun ve iyi sonuçlar alınsın. Herkes yönetimi de Alpay hocayı da ayakta alkışlayacaktır, herkes bundan emin olabilir.

Samsunspor camiasının şöyle de bir sıkıntısı var diyelim ki bu yönetim kongre de başka aday çıktı ve kazanamadı. O zaman yeni yönetim biz bu hoca ile çalışmak istemiyoruz diyebilir.

Ama hoca konusunda kongrenin sonucu beklense bu sefer de geç kalınmış olacak keşke kongre tarihi bu ayın başında olsaydı. Bize düşen takımın başkanı, hocası ve yeni oyuncuları kim olursa olsun onlara sahip çıkıp onları desteklemek. Sevgili okurlar gönüllü bir yöneticilik öyle sanıldığı kadar kolay değil yapmayan bilemez. Emek ister, meşakkat gerektirir evinizi ihmal edersiniz, işinizi ihmal edersiniz hatta bürgün çocuğunuz karşınıza çıkar ve ben büyüdüm ben büyürken sen neredeydin diye hesap sorabilir. Bir kuruluşu hem de para almadan yönetmek ve kimseyi memnun edemeyip yuhalanma ihtimali olan hatta küfre maruz kalabilme ihtimali olan bir iş bu. Onun için yöneticilerimize biraz daha ölçülü ve dikkatli eleştiri getirirsek iyi olur diye düşünüyorum.

STADIN AÇILIŞI

Samsunspor’un stadının açılışını süper kupa finalinde Beşiktaş ve Konyaspor arasında oynanacak maçla açılacağı söylentileri yayılınca taraftarda bana göre anlamsız bir tepki geldi.

Böyle bir üst düzey müsabakaya ev sahipliği yapmak bu şehre ve stada ayrı bir hava verecektir.

Umarım süper kupa finali Samsun’da oynanır şayet bu final Samsun’da oynanmazsa mutlaka bir milli maç talep etmeliyiz ki yeni stadımızda yeni bir heyecanı yaşayalım.

23.İŞİTME ENGELLİLER OLİMPİYATLARI                                                                                                           

Öncelikle bu olimpiyatların Samsun’da yapılmasını sağlayanlara teşekkür etmek gerekir.

Bu olimpiyatların Samsun’da yapılmasının şehrimize öyle büyük katkısı oluyor ve olacaktır ki yeter ki bu organizasyonu yüzümüzün akıyla bitirebilelim.

Bu olimpiyatlar sayesinde şehrimize onlarca tesis kazandırıldı. Kimisi hazır kimisi de hazır hale gelmek üzere, verilen bilgilere göre 80’den fazla ülkeden 5 bine yakın sporcunun katılacağı olimpiyat oyunları şehrimizde ciddi bir hareketlilik yaratacaktır

 Müsabakaların oynanacağı salonları doldurmak bu şehirde yaşayan sporseverler için bir görevdir.

Adnan ÖZ

 
adminadmin