Güncel
Giriş Tarihi : 15-11-2017 20:48   Güncelleme : 15-11-2017 20:48

Sezon Modasının Renk Tercihleri

Tarz, şık ve aynı zamanda güncel görüntüler elde etmek istiyorsanız modaya ayak uydurmalısınız.

Sezon Modasının Renk Tercihleri

Tarz, şık ve aynı zamanda güncel görüntüler elde etmek istiyorsanız modaya ayak uydurmalısınız. Moda her sezon değişir ve yeniliklerle karşımıza çıkar. Her alanda kendini tazelerken giyim konusunda en fazla dikkati çekiyor. Bu nedenle sizlere sunulan stil önerileri sayesinde modaya ayak uydurabilir ve en iddialı görüntülere kolaylıkla sahip olabilirsiniz. Tarzınız renk seçiminde de oldukça kendini gösterir. Sezonda ön plana çıkan renkleri izleyerek kusursuz bir şıklığa ulaşabilirsiniz. Şu sıralarda popüler olan renklerden biri canlı kırmızı. Dikkat çekici stiller yaratmak isterseniz kırmızı tonlarında kıyafetlere öncelik tanıyabilirsiniz. Serin günlerde ise özellikle koyu tonlar tercih etmeniz gerekiyor. Bu sayede oldukça havalı görünebilirsiniz. Canlı renklerden biri olan açık pembe de sezona damgasını vuran renkler arasında bulunuyor. Yumuşak renklerden yana tercihler yapmak isterseniz parlak açık pembeleri kullanabilirsiniz. Özellikle sonbahar aylarında açık kahveler oldukça ilgi görüyor. Lacivertin canlı tonları zarif bir tarz yaratmak isteyenler için sezonda oldukça tercih edilen renkler arasında bulunuyor. Sonbahar renklerinden bir diğeri de gri. Natural grilerden yana seçimler yaparak siz de harika kombinler yaratabilirsiniz. Solmuş yaprak rengi ve yeşil de şu sıralarda etkileyici renkler arasında bulunuyor. Muhafazakar giyim alanında bu tarz kombinler modanisa sitesinden incelenebilir. Birçok markanın farklı modellerini sizlere sunar ve kararsız kaldığınız anlarda size yardımcı olur. Ayrıca modanisa kupon kodu indirimleriyle de beğendiğiniz modeli daha ucuza satın almanızı sağlar. Böylece karar vermeye harcayacağınız vakti başka şeyler için kullanabilirsiniz.

2017-2018 Sonbahar / Kış Trendleri

Kupon Kodu

Modaya uygun giyinmek birçok kişi için oldukça önemli. Sonbahar ve kış aylarının yaklaşması ile beraber sezonda öne çıkan parçalara bakarak trendleri yakalayabilir ve oldukça etkileyici güncel tarzlara ulaşabilirsiniz. Bunun için fazla paralar harcamak istemeyenler için online alışverişlerde kullanılabilecek kupon kodu ve özel indirimler de var. Sadece sanal alışverişlerde kullanılabilen bu kupon kodları ile alışverişinizi ödeme anında ucuzlatır ve anında kara geçersiniz. Peki sonbahar / kış sezonunda neler var?

Kırmızı takım elbise, payetli elbise, karışık desenler gibi birçok farklı tarzda kıyafetler sezona damgasını vuruyor. Çorap ve kazak seviyorsanız bu sezon şanslısınız. Çünkü baklava desenli kazaklarla aynı desenlere sahip olan çorap kombinleri sezonda bolca karşınıza çıkacak. Bu sezonda gömlek, süveter ve kazak kombinlerinizi yapabilirsiniz. Göz kamaştırıcı giysiler sevenler için payetler oldukça öne çıkıyor. Özellikle gece kıyafetleriniz için payetleri tereddüt etmeden tercih edebilirsiniz. Tesettür giyimde de bu tarz elbiseler mevcut. Bu alanda en popüler sitelerden biri olan Sefamerve, kış sezonu için harika bir koleksiyon hazırlamış. Bu koleksiyondaki tüm modelleri sefamerve kupon kodu kullanarak ekstra indirimlerle satın alabilirsiniz. Sitede online alışverişlere özel kampanyalar ve bedava kargo fırsatı da var.

Kamuflaj sezonda en çok tercih edilen moda trendlerinden biri. Saçaklar ve püsküller kullanılan kıyafetleri de tercih edebilirsiniz. Çiçekli eşofman takımları ve rahat kazaklar yine oldukça revaçta. Bu sezonda da haki renkteki ceket, etek ve elbiseler birçok marka tarafından kullanılmaya devam ediyor. Takım elbise sevenler sezonda öne çıkan kırmızı renginden yana takımları tercih edebilir. Böylece sezona damgasını vuran parçalar sayesinde sizler de şıklığı kolaylıkla yakalayacaksınız.

adminadmin