Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 02-08-2016 09:09   Güncelleme : 02-08-2016 09:09

Şikâyet Dilekçesi

Bu günkü yazım normal bir makale değil. Son 4-5 gündür beni bir hayli meşgul eden bir konu hakkında olacak. Bu yazı bir çeşit hasbihaldir normal makale gibi okumayınız.

Şikâyet Dilekçesi

11 Ocak 2016 Tarihinde sosyal medyada yayınlanmış bir yazımdan dolayı soruşturma açılmış ve şüpheli sıfatıyla ifademin alınacağı mesajla bildirilmişti. Uzun yıllar yazı yazdığım bir gazetenin yani Yeni Asya’nın avukatı bir yorumda “F. Gülen’in iti” dediğim ve bu gazetenin yöneticisine hakaret ettiğim için dava açılmıştı.

Fesübhanallah. Yahu bu gazeteyi sıfırdan kurmak için arabamı satmış ve eşimin bileziklerini bozdurarak ben kurmuştum. Şimdi ise Bakırköy Adliyesinde ifademi alıyorlardı. Olur şey değil. Böyle bir şeyi yaşamasam inanmazdım…

Ocak ayında bu gazetenin atmış olduğu bir manşeti eleştiriyor Fetullah Gülen’e destek olmamasını, hiç olmaz ise hükümetin olumlu icraatlarını desteklemesini ve PKK’ya destek olmamasını ifade etmiştim. Bu arada “şerefsiz” ve “alçak” sıfatlarını da kullanmıştım ki bu ifadeler sosyal medyada çok kullanılan ifadelerdir.

Gazete hemen karşılık vermiş hakkımda hakaret davası açmıştı. Savcı beye verdiğim ifadede F. Gülen’e “it” dediğimi kabul ettim. Diğer suçlamaları ise reddettim. Sahi bu haşhaşi lideri vaazlarında “ben Kıtmir’in köpeğiyim” demiyor muydu?

Bu olayı sosyal medyada hesaplarımda paylaştım. Fakat ilginç bir şekilde şahsıma hakaretler yağmaya başladı. Elimden geldiğince dilim döndüğünce cevap vermeye çalıştım. Lakin içim soğumadı. Bu gazete yöneticilerinin şahsıma karşı yaptığı fenalıklar değil 15 Temmuz 2016 Fetullahçı darbesinde takınmış olduğu tavrı hazmedemedim. Oturdum, Başbakanlık ve Cumhurbaşkanlığına şikâyet dilekçesi yazdım. Aşağıda tam metinleri yayınlanmış olup dost ve kardeşlerim den bu kadar çok fenalık yapan bu gaspçı çeteye karşı beni desteklemeleri gerektiğini düşünüyorum.

Başbakanlığa ve Cumhurbaşkanlığına yapmış olduğum şikayetlerde haşhaşi örgütüne destek olan bu gazetenin kapatılması amaçlanmıştır. Zira her şey apaçık ortada iken hala “tiyatro” denilerek 15 Temmuz şehitlerimizle alay edilmektedir. Buna tahammül etmek mümkün değildir…  Arkadaşlarımdan benzerlerini yapmalarını istirham ederim...

BİMER'e

Yeniasya Gazetesi Fetullah Gülen'le alakalı olarak sosyal medyada yapmış olduğum yorumlarla ilgili olarak hakkımda hakaret davası açmıştır. F. Gülen'e "it" dediğim için ve Paralel yapıyı destekledikleri için "alçaklık" ve "şerefsizlik" sıfatlarını kullandığım için yargıyı alet ederek benim gibi insanları susturmaya çalışan bu gazeteyi: 1. Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) yü basın yolu ile desteklemek. 2. PKK'nın yayın organı Özgür Gündem Gazetesini matbaalarında basmak suretiyle, yapmış oldukları kötülükleri size şikayet ediyorum. şahsıma açılan dava da vermiş olduğum ifade Bakırköy Cumhuriyet savcılığı 2016/13786 sayılı Soruşturma kapsamındadır. F. Gülen vaazlarında defalarca "ben Kıtmir'in köpeğiyim" demek sureti ile hakarete konu sıfatı kendisi kullanmıştır. Gereğinin yapılmasını saygılarımla arz ederim...

"890842" başvuru numarası ile mesajınız başarı ile iletilmiştir.

Göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz.

CUMHURBAŞKANLIĞINA

Yeniasya Gazetesi, Fetullah Gülen'le alakalı olarak sosyal medyada yapmış olduğum yorumlarla ilgili olarak hakkımda hakaret davası açmıştır. F. Gülen'e "it" dediğim için ve Paralel yapıyı destekledikleri için "alçaklık" ve "şerefsizlik" sıfatlarını kullandığım için yargıyı alet ederek benim gibi insanları susturmaya çalışan bu gazeteyi:

1. Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) yü basın yolu ile desteklemek.

2. 15 Eylül 2016 Darbesine "Tiyatro" demek suretiyle şehitlerimizin kanları ile alay etmelerini,

3. PKK'nın yayın organı Özgür Gündem Gazetesini uzun bir müddet matbaalarında basmak suretiyle,

yapmış oldukları vatan hainliği denilecek kadar ağır kötülükleri size şikayet ediyorum. şahsıma açılan dava da vermiş olduğum ifade Bakırköy Cumhuriyet savcılığı 2016/13786 sayılı Soruşturma kapsamındadır. F. Gülen vaazlarında defalarca "ben Kıtmir'in köpeğiyim" demek sureti ile hakarete konu sıfatı kendisi kullanmıştır. Gereğinin yapılmasını saygılarımla arz ederim...

"347490" başvuru numarası ile mesajınız başarı ile iletilmiştir. Göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz.”

adminadmin