Güncel
Giriş Tarihi : 30-01-2014 12:17   Güncelleme : 30-01-2014 12:17

SiMED’e Destek Büyüyor 'HER TÜRLÜ DESTEĞE HAZIRIZ'

Samsun'da yayın yapan 10 internet sitesinin bir araya gelerek kurduğu Samsun İnternet Medyası Derneği (SİMED) kurucuları ziyaretlerini sürdürüyor.

SiMED’e Destek Büyüyor 'HER TÜRLÜ DESTEĞE HAZIRIZ'
SiMED’e Destek Büyüyor 'HER TÜRLÜ DESTEĞE HAZIRIZ'
 
 Dernek kurucuları Samsun Basın Yayın Enformasyon İl Müdürü Tahsin Bayar ve Samsun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İsmail Temiz'i ziyaret etti. SİMED kurucuları derneğin amaçları ve yapılacak çalışmalar hakkında Temiz'e ve Bayar'a bilgi verdi.
 
TAHSİN BAYAR : " SİMED BİR BOŞLUĞU DOLDURACAK"
 
Tahsin Bayar ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "İnternet medyası ve haberciliği sürekli gelişen bir yapı. Samsun'da da çok hızlı gelişiyor ve çoğalıyor. Yasası olmadığı için internet gazeteciliği ve yayıncılığı ile ilgili yasal bir kriter yok. Bu nedenle bir araya gelebilmeniz ve dernekleşmeniz çok önemli. Bunun basınımıza Samsun basınına çok şeyler katacağını düşünüyorum. İl Müdürlüğü olarak projeleriniz ve çalışmalarınıza her türlü desteği vermeye hazırız. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum." dedi.
 
İSMAİL TEMİZ : "HER TÜRLÜ DESTEĞE HAZIRIZ"
 
Dernek kurucuları daha sonra Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İsmail Temiz'i ziyaret etti. Temiz ziyaretten ve dernekleşmeden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, " İnternet medyası ve internet gazeteciliği Samsun'da hızla yayılıyor. Ancak belirlenmiş yasal kriterler olmadığı için nitelik ve mesleki kurallar konusunda yaptırım ve denetim eksikliği var. SİMED bu alanda büyük bir boşluğu dolduracaktır. Zaten kurcularınız arasında Cemiyetimizin de üyeleri var. Biz de bu oluşumu destekliyoruz ve her türlü desteğe hazırız." diye konuştu.
 
adminadmin