Güncel
Giriş Tarihi : 15-02-2017 11:02   Güncelleme : 15-02-2017 11:02

Sivil Havacılık Genel Müdürü Bahri Kesici Havacılık Sektöründe Avrupa İle Yarışıyoruz

Samsun İnternet Medya Grubu (İMG) Sivil Havacılık Genel Müdürü Bahri Kesici'yi makamında ziyaret etti. Türkiye'de havacılık sektöründe çok önemli gelişmelerin kaydedildiğini belirten Kesici,'Havacılık sektöründe Avrupa'nın birçok ülkesiyle yarışır hale geldik.' dedi.

Sivil Havacılık Genel Müdürü Bahri Kesici  Havacılık Sektöründe Avrupa İle Yarışıyoruz

 

 

ULAŞIMDA ÇAĞ ATLADIK

Samsun İnternet Medya Grubu (İMG) kısa bir süre önce Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü görevine getirilen Samsunlu bürokrat Bahri Kesici'yi makamında ziyaret ederek başarı dileklerinde bulundu. Türkiye'nin ulaşım sektörünün her alanında son 15 yılda çağ atladığını bu başarının havacılık sektöründe de kendisini gösterdiğini belirten Kesici;'Bugün tüm dünyanın konuştuğu havayolu şirketimiz var. Avrupa'da 3. sırada yer alıyoruz. Avrupa'nın en büyük havaalanının ülkemizde yapılıyor

olması bu alanda hangi noktalara geldiğimizin açık göstergesi olmuştur.' dedi.

 

KENDİ UÇAĞIMIZI ÜRETECEĞİZ

Sivil havacılık kurumu olarak kendi bütçesi olan, sıkı denetimlerle ve konusunda uzman bir ekiple çalıştıklarını ifade eden Kesici;'Havacılık sektörü en ufak bir hatayı kabul etmeyen ve her konu da hassas çalışılması gereken bir alan. Bizler de bu hassasiyetlere dikkat ederek ve ince eleyip sık dokuyarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. Hükümetimizin 2023 yılı hedeflerinde bildiğiniz gibi kendi uçağını üreten bir Türkiye projesi var. Bizler de bu projenin gerçekleşmesinde rol almak ve ülkemizi çok daha büyük hedeflere ulaştımak için yolumuza tam gaz devam ediyoruz.' diye konuştu.

adminadmin