Güncel
Giriş Tarihi : 16-06-2015 21:00   Güncelleme : 16-06-2015 21:00

STSO Başkanı Murzioğlu:

SAMSUN (AA) - Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından yapılan anketle hazırlanan 2014 yılında Türkiye’nin "İlk 500 Büyük Sanayi Kuruluşu" arasına giren beş Samsunlu firmayı başarılarından dolayı kutladı

STSO Başkanı Murzioğlu:

SAMSUN (AA) - Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından yapılan anketle hazırlanan 2014 yılında Türkiye’nin "İlk 500 Büyük Sanayi Kuruluşu" arasına giren beş Samsunlu firmayı başarılarından dolayı kutladı.

Murzioğlu, Samsun’dan beş firmanın Türkiye’nin ilk 500 firması arasına girerek, kentin yüz akı olduklarını söyledi.

Bu yılki listeye Karadeniz Bölgesi’nden 21 firmanın girdiğini ve beş firma ile Samsun'un ilk sırada yer aldığını belirten Murzioğlu, "İstanbul Sanayi Odası’nın her yıl yaptığı Türkiye’nin 'İlk 500 Büyük Sanayici Kuruluşu’nun 2014 yılı raporu sonuçları açıklandı. Açıklanan sonuçlara göre Samsun’dan toplam beş firma Türkiye’nin İlk 500 Büyük Sanayici Kuruluşu arasında yer alarak, kentin gururu oldu. Üreten, istihdam yaratan, ekonomiye katkı sağlayan tüm firmalarımızla ne kadar övünsek azdır" dedi.

Geçen yıl listede Samsun'dan üç firmanın olduğunu hatırlatan Murzioğlu, şunları kaydetti:

"Bu yılki raporda ise beş firmamız yer alıyor. Firmalarımızın listede hem sayı hem de basamak olarak yükselmesi bizleri sevindirdi. Ama bu yeterli mi, asla değil. Bizler bugünden daha zengin olmak istiyorsak, yarın, bugünden daha gelişmiş olmak istiyorsak, daha mutlu olmak istiyorsak daha çok çalışmalıyız, daha çok birlik içinde olmalıyız. Tüm zorluklara rağmen Samsun’dan beş firmamızın sıralamada yer almasının anlamı ve önemi bizler için çok büyüktür. Bugün Türkiye’nin ilk 500 firması arasına girerek göğsümüzü kabartan beş firmamız, bir ekonomik başarı öyküsünün kahramanı, Samsun’un gelişme ve kalkınma çabasının çok önemli katkı sağlayıcılarıdır."

adminadmin