Güncel
Giriş Tarihi : 09-01-2017 10:54   Güncelleme : 09-01-2017 10:54

Su borusu Patlasa Erdoğan’dan Bilecekler!

FETÖ-PKK-DAEŞ’in Türkiye’ye saldırılarından sonra, teröre lanet okumak yerine Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı hedef seçen CHP’liler, Sürmene’deki orman yangınını da Erdoğan’a bağlayarak “Allah akıl fikir versin” dedirtti.

Su borusu Patlasa Erdoğan’dan Bilecekler!

CHP’liler sözün bittiği noktaya geldi; Su borusu patlasa Erdoğan’dan bilecekler

Türkiye’nin bekası için elleri tutulur tek muhalif yanına rastlanmayan, tam aksine PKK ve FETÖ yardakçılığını muhalefet olarak adlandıran CHP’de milletvekillerin son “Muhalefet” ürünü, bir yandan yüzleri güldürdü, diğer yandan pes dedirtti. Trabzon'un Sürmene ilçesi Çamburnu mevkisinde önceki gün nedeni belirlenemeyen bir şekilde orman yangını çıktı. Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı itfaiye ekiplerinin üstün çabasıyla yangın söndürüldü. Ancak, CHP’lilerin içerisindeki istismar alevleri yükseldi. Binlerce CHP’li, Gezici, FETÖ’cü ve HDPKK’lı dün orman yangını için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı suçladı. Terör ve istismar ortakları Erdoğan’ın Temim bin Hamed Al Sani’ye gösterdiği bölgede “Yatırım” alanı için yangın çıkarıldığını iddia ederek iyice alçaldı. Skandal propagandanın başını CHP’li vekiller çekti.

Dertleri sadece istismar

CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama yangının hükümet tarafından çıkarıldığı yönünde algı yaparak, şu skandal sözleri paylaştı: “Dünyanın en güzel Coğrafyası tam da Trabzon'da Atapşehri kurmak için arazi ararken yandı!Sürmene Yeniay dünyanın en güzel coğrafyası zengin Bakır ve altın yatakları üzerinde cayır cayır yandı sizce neden?”

Akıl almaz iddia

17-25 Aralık darbe girişiminden sonra FETÖ’nün medya organlarının daimi konuğu olup, FETO’ya destek çıkan, terör yandaşı Barış Yarkadaş’ta ipin ucunu iyice kaçırdı.

Türkiye’ye turist gelmiyor, yatırım yapılmıyor propagandası yapılırken, Erdoğan’ın çabalarını çarpıtan Yarkadaş, “Trabzon Sürmene'de Recep Tayyip Erdoğan'ın Katar Emiri'ne havadan dolaşarak gösterdiği orman yanıyor... Emir'e yatırım alanı mı açılıyor?” mesajıyla kirli emellerini deşifre etti. Diğer yandan CHP’li vekiller, Türkiye’yi kana bulayan, vatanın bölünmez bütünlüğünü hedef alan terör saldırılarının akabinde teröre lanet okumak yerine, terörle iş tutarak Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı hedef tahtasına koymuş, hatta bununla da yetinmeyerek toplumsal fay hatlarını kaşıyan propagandalara imza atarak adeta iç savaşa zemin hazırlamak için kılı kırk yarmıştı.

Diriliş Postası

adminadmin