Sağlık
Giriş Tarihi : 08-01-2014 13:49   Güncelleme : 08-01-2014 13:49

TEDAVİ AMAÇLI GİTTİĞİ MEDİCALPARK HASTANESİNDEN KAÇTI

MEDİKALPARK Hastanesi nde şikayetlerin sonu gelmek bilmiyor. Son olarak Berivan A. ismindeki bir bayan tedavi için gittiği MEDİCALPARK Hastenesi nden kaçtığını söylüyor. MEDİCALPARK ın hastaya para gözüyle baktığını ifade eden Berivan A. iğneyide hasta bakıcıların vurduğunu iddia etti.

TEDAVİ AMAÇLI GİTTİĞİ MEDİCALPARK HASTANESİNDEN KAÇTI
BİZDE BÖYLE!
 
Medikalpark Hastanesi ne tedavi için giden Berivan A. isimli kadın hastaneden şikayetçi oldu. Başka bir hastanede yaptırdığı testin aynısını 1 ay sonra Medicalpark Hastanesi nde yaptırdığını belirten Berivan A. 90 lira fazla ücret ödeyince neden diye sordu? cevap ise "Bizde böyle" oldu.
 
İğne yaptırmak istediğinde ise 5 lira enjeksiyor ücreti ödediğini iğnenin ise hasta bakıcısı tarafından vurulacağını görünce hastaneden kaçtığını belirten Berivan A. şikayetvar.com sitesine şu açıklamayı yaptı;
 
"Samsun şubesine başka bir hastanede 1 ay önce yaptırdığım AMH testini tekrarlamaya gittim. Aynı test, aynı laboratuvarda değerlense de diğer hastaneden 90 tl fazla para aldılar. Neden diye sorduğunda bizde böyle dediler. Tüp bebek tedavisi için orada ünlü bir doktora gittim. Yumurta sayım düşük çıktı ve kalitesi buna rağmen hemen bana tüp bebek uygulamaya kalktı. Koskoca prof.; Birincisinde tutmazsa 2.ve 3. yaparız dedi. Her tedavi 10 milyara mal oluyor üstelik. Soluğu üniversitede aldım 6 ay yumurta kalitemi arttırma için tedavi ettiler, şimdi başlattılar tedaviyi düşünün farkı. Bir akşamda iğnemi yaptırmak için aciline gittim enjeksiyon için 5 tl istediler. O da hasta bakıcı yapıyor iğneyi. Kaçtık Medical Park Hastanesi nden."

SAMSUNMEDYAHABER.COM
adminadmin