Samsun Haber
Giriş Tarihi : 20-11-2017 13:39   Güncelleme : 20-11-2017 13:39

​Tok’un Ortak Akıl Turu Devam Ediyor

İlkadım'ın vizyoner projelerle altın çağını yaşadığını ifade eden Başkan Tok, 3,5 yılda 5 dev eserin yanı sıra onlarca sayısız hizmet ve projeyi halkımızın hizmetine sunuyoruz. Daha yapacak çok işimiz var." dedi.

​Tok’un Ortak Akıl Turu Devam Ediyor

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Samsun’da faaliyet gösteren Sivil Toplum Örgütlerini ve Meslek Odalarını ziyaret etmeye devam ediyor.

İlk olarak Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ni (ESOB) ardından Hukuki Araştırmalar Derneği’ni ziyaret eden Başkan Tok’u ESOB Başkanı Hacı Eyüp Güler ve HUDER Başkanı Cihat Başerli ile birlik ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

DAYANIŞMA VE GÜÇLÜ BİRLİKTELİK

Meslek odalarının ve sivil toplum örgütlerinin önemine vurgu yapan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, belediye olarak bu tür birlik ve örgütlenmelerle kentin ortak faydasını gözeten işlerde dayanışma ruhu ile birlik beraberlik içerisinde hareket ettiklerini söyledi.  Kent adına yararlı işler yapan her türlü sivil toplum kuruluşlarını ve temsilcilerini desteklediklerini söyleyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Belediye olarak toplum genelini ilgilendiren tüm çalışmalarda ortak akla ve istişareye önem verdiklerini kaydetti.

YATIRIMLARIMIZ HALKTA KARŞILIK BULUYOR

Ziyarette belediye hizmetlerinden ve projelerinden bahseden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Toplumun her kesiminin faydalanacağı projeleri hayata geçirdiklerini ifade etti. İlkadım’da rekor sayılabilecek hizmetler yaptıklarını anlatan Tok, “ Yatırımlarımız büyük yankı uyandırdı. Yaptığımız her çalışmanın ve projenin arkasında halkımızın güçlü desteğinin görüyoruz. Sosyal, kültürel, sanatsal, sportif ve eğitim alanlarında öne çıkan birçok hizmetlerimiz var. Bunların yanı sıra ilçemizin gelişimiyle birlikte vatandaşlarımızın sosyal huzuru ve refahını artıracak mega yatırımlar, İlkadım ilçesinin geçmişten bugüne bakıldığında tarihinin en büyük projeleri arasında yer alıyor. Çok iş başardık. Çok yol aldık. Dev yatırımları ilçemize kazandırdık. Birçok hizmeti tamamladık. Önümüzde planladığımız ve çalışmalarına başladığımız yeni projelerimiz var. Çok farklı hizmetlerle yolumuza devam ediyoruz. “ diye konuştu.

adminadmin