Gündem
Giriş Tarihi : 22-12-2018 12:51   Güncelleme : 22-12-2018 12:54

Ülke düşmanlarından sokak çağrısı!

​Mehmetçik’in Fırat’ın doğusundaki etnik ayrılıkçı terör örgütünden temizleneceğini duyan terör işbirlikçileri, sarı yelek giyerek sokakları karıştırma telaşına düştü.

Ülke düşmanlarından sokak çağrısı!

Kendi bekası ve bulunduğu bölgedeki insanların istikrar ve barışa kavuşması için mücadele veren Türkiye, Fırat’ın doğusunda bölge halkına kan kusturan terör örgütü PKK/YPG-PYD’yi temizlemek için gün sayıyor.

Türkiye’nin terörle mücadeledeki kararlılığı dolayısıyla ABD bile bölgeden çekilme ve askeri operasyonları durduracağını açıkladı.

PKK ‘can’ derdine düştü

ABD’ye terör örgütüyle ittifakına geri adım attırılırken, ABD’nin bu kararı sonrası PKK/ YPG-PYD, ‘can’ telaşına düştü.

Örgütün Suriye’de kurulu birçok komitesinin sözcüleri, Türkiye’ye karşı kimden, nereden yardım isteyeceğini şaşırdı. Eli kanlı örgütün sözcüleri, Türkiye’yi DAEŞ’li tutukluları serbest bırakmakla tehdit ederken, bir yandan katil Esed’e işbirliği çağrısı yaptı.

Terör örgütünün içinde bulunduğu zor durumu hafifletmek, Türkiye’nin Fırat’ın doğusuna gerçekleştireceği askeri harekâtı sekteye uğratmak isteyen terör işbirlikçileri, yurt içinde huzuru bozmak için harekete geçti.

Sokaklar karıştırılmak isteniyor

Çeşitli sosyal medya hesaplarını kullanan terör işbirlikçileri, Türkiye’nin huzurunun karşısında olan başta PKK, FETÖ, MLKP, DHKP/C gibi terör örgütleri sempatizanlarını, “Sarı Yelek” giyerek, sokaklarda eylem yapmaya çağırıyor.

Sosyal medyada son olarak, “Sarı Yelekliler, Gezi ruhunu yeniden canlandırıyor. AKP’nin faşist, gerici ve hırsız hükümetine ‘dur’ demek için Taksim Meydanı’nda binlerce Sarı Yelekli protesto gösterisi düzenliyor. Gösteriye katılmak isteyenlere Sarı Yelek ve gaz maskesi Taksim Meydanı’nda dağıtılacaktır. Her Yer direniş! Her yer Taksim!” yazılarıyla 13 Ocak 2019 saat 16.00’da Taksim Meydanı’nda bir kaos ortamı çağrısında bulunuldu.

Bu çağrılarla, sözde demokrasi, sözde Gezi gibi mazeretler üzerinden PKK, MLKP, DHKP/C, FETÖ gibi örgütlerin sempatizanlarının Türkiye’de iç karışıklık çıkarıp Fırat’ın doğusuna gerçekleştirilecek operasyon akamete uğratılmak isteniyor.

CHP DE AYNI KAFADA

Türkiye, Suriye’de terör koridoru oluşturulmasına karşı ne zaman harekete geçse, CHP’den de sürekli ülke içini karıştırma amaçlı açıklamalar geliyor.

Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı Harekâtı öncesinde “bataklığa çekilme” iddiasıyla, operasyonları durdurmaya çalışan CHP, Başkan Erdoğan’ın Fırat’ın doğusuna yönelik operasyon sinyali sonrasında yine provokatif söylemlere sarıldı.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun halkı sokağa çağırması sonrasında, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, işi provokatif bir boyuta taşıdı. Bütçe görüşmelerinin yapıldığı Genel Kurul toplantılarında Özel, sokağa çıkma çağrısı yaparken, aynı zamanda Fırat’ın doğusuna yönelik olası operasyon öncesi TSK’nın moral değerlerine saldırmaktan da geri durmamıştı.

Neşat Ergül / Diriliş Postası

adminadmin