Gündem
Giriş Tarihi : 21-01-2014 14:16   Güncelleme : 21-01-2014 14:16

YUSUF ZİYA YILMAZ CANİK’TE ATIF YİĞİT’İ Mİ DESTEKLİYOR?

Dikkat! Bu filmi geçen dönem Atakum’da da izlemiştik!

YUSUF ZİYA YILMAZ CANİK’TE ATIF YİĞİT’İ Mİ DESTEKLİYOR?
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Canik Belediye Başkan Adayı Atıf Yiğit’in, seçim bölgesi olan Canik İlçesinde AK Partili Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ın desteklediği Gerçek Gazetesi'ni dağıttırması kafaları karıştırdı.

GERÇEK GAZETESİ DAĞITIYOR

AK Parti'den yeniden aday gösterilen Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ın kurdurduğu ve desteklediği bilinen Gerçek Gazetesi, yaptığı haberlerle MHP Canik Belediye Başkan Adayı Atıf Yiğit'e mi hizmet ediyor? Yılmaz'a yakınlığını gizlemeyen Gerçek Gazetesi'ni Canik sokaklarında dağıttıran Atıf Yiğit, mevcut Başkan Osman Genç'i ve projelerini Yılmaz'ın gazetesi aracılığıyla karalamayı amaçlıyor.

AK PARTİ İL BAŞKANLIĞI GÖZ MÜ YUMUYOR

Yiğit'in adamlarının Gerçek Gazetesi'ni ilçe sokaklarında elden dağıtırken fotoğraflanması, "Canik'te MHP-Yılmaz işbirliği mi yapılıyor?" sorusunu akıllara getirdi. Canik'te yaşanan ve AK Parti ilkelerine aykırı olan bu duruma AK Parti İl Başkanlığının ses çıkarmaması ve kendi partisinden bir belediye başkanının, gazetesi aracılığıyla yine kendi partisinden başka bir belediye başkanı aleyhinde haberler yaptırmasına göz yumması AK Parti tabanında ve vatandaşlar arasında tepkiye neden oldu.

VATANDAŞLARDAN TEPKİ

Vatandaşlar, "Gerçek Gazetesi'nin Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz tarafından desteklendiğini ve Osman Genç aleyhine haberlerin ne için yapıldığını çok iyi biliyoruz. Yılmaz, hiç bir zaman AK Parti'li olmadığını bir kez daha göstermiştir. Biz ne bu gazeteye ne de yaptığı haberlere itibar etmiyoruz. Çünkü haberlerin ne maksatla yapıldığını biliyoruz. Canik'i Canik yapan bir belediye başkanına karşı yapılanlar haksızlıktır. AK Parti İl Başkanı'nın yapılan bu ucuz siyasete ses çıkarmamasını kınıyoruz" dedi.
adminadmin