Genel
Giriş Tarihi : 17-05-2018 09:51   Güncelleme : 17-05-2018 09:51

Zaman Gazetesi Eski Yazarı Metin Şenbil’e Bir İki Soru!

Zaman Gazetesi Eski Yazarı Metin Şenbil’e Bir İki Soru!

Rektör Büyükberber döneminde, Ankara Büyükşehir Belediyesi ile ortak yapılan Cemaat projesi Ankara Ulaşım Ana Planı 2038 projesi karşılığında akademik kadro açıldığı iddialarına dair bir işlem başlatılmış mıdır?

Gazi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi için 31 Temmuz 2014 tarihinde 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve 657 Sayılı DMK 48. maddesi hükümleri dâhilinde ilan edilen tek öğretim üyesi kadrosunun isme özel olarak açıldığı ve bu ismin Büyükberber’in iş ortağı olduğu iddiaları doğru mudur?

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin, şehirdeki bazı cadde ve bulvarlarda otoparkı ücretli hale getirmek için başlattığı parkomat uygulamasına karşı dava açıldı. CHP Şahinbey Belediye Meclis üyesi Uğur Kalkan ve Av. Mesut Karavelioğlu'nun parkomatların iptali için açtığı davada mahkeme, nazım ve uygulama imar planları, bölgenin otopark ihtiyacı, trafik güvenliği, şehircilik ilkesi ve kamu yararı olup olmadığının tespiti amacıyla bilirkişi atanmasına karar verdi. Gazi Üniversitesi'nden Metin Şenbil hakkında yetersiz bilirkişi raporu yazmaktan dolayı bir şikâyet veya mahkeme ara kararı var mı?

Zaman zaman rüyanızda üzerine atlayan ve birileri tarafından darp edildiğine dayalı sanrılar görmekten dolayı bir şikâyetiniz oldu mu?

"Önce Kamil Koç vardı" isimli bir seyahat acentesi adına yazdığınız kitap dışında bir akademik kitabınız  var mıdır?

adminadmin