Genel
Giriş Tarihi : 01-06-2018 09:34   Güncelleme : 01-06-2018 10:38

Ziya Gündüz Vuslat Dergisi’nden Ayrıldı!

Sosyal medya üzerinden ‘şimdi Veda Zamanı’ yazarak Vuslat Dergisi Editörlüğünden ayrıldığını belirten Ziya Gündüz, İşaret Yayınlarında Ak Parti İstanbul milletvekili İsmet Uçma ile birlikte çalışacak..

Ziya Gündüz Vuslat Dergisi’nden Ayrıldı!

Gündüz ayrılığını sosyal medya hesabından şöyle duyurdu;

Yaklaşık 8 yıldır Editör olarak görev yaptığım Vuslat Dergisi’nden bugün itibariyle kendi isteğimle ayrılmış bulunmaktayım.

8 yıl boyunca bir mektep olarak gördüğüm Vuslat Dergisi’nden birçok şey öğrendim. Mesai arkadaşlarımla birlikte, Allah izniyle çok nitelikli çalışmalara imza attık.

Vuslat Dergisi vesilesi ile birçok âlim, akademisyen, düşünür, yazar, entelektüel şahsiyetlerle irtibat kurdum, bilgi alış verişinde bulundum, birlikte çalışma imkânı buldum.

Bugüne kadar bana destek veren Genel Yayın Yönetmenimiz İlhami Pınar’a, yönetim kuruluna, mesai arkadaşlarıma, yazarlarımıza ve kıymetli okurlara çok teşekkür ediyorum. Vuslat’ı her platformda iyi temsil ettiğimi düşünüyorum. Aynı şekilde olumsuz anlamda da temsil etmiş olabilirim, bunun için herkesten helallik diliyorum. Dergi içeriğinde yaptığım bütün hatalar şahsıma, doğrular ise şüphesiz İslam’a aittir.

Vuslat’a, bundan sonra ki yayın hayatında başarılar diliyorum.

Sevgi ve baki muhabbet ile...

Ziya Gündüz Kimdir?

Gündüz, 1982 yılında Peygamberler diyarı Şanlıurfa’da dünyaya geldi. Yaklaşık 16 yıldır medya sektöründe aktif. Çeşitli haber sitelerinde, Ulusal ve Uluslararası gazetelerde, muhtelif dergilerde makaleleri yayınlanmakta.

İstanbul’da yayımlanmakta olan, günlük yerel gazetelerde yazılarına yer veriliyor. Akasyam ve Bedir Haber’de Röportajlar ve Makaleler kaleme almaktadır. Kur’an’a Hizmet Vakfı bünyesinde çıkmakta olan, Vuslat Dergisi’nde editör olarak görev sürdürmektedir.

Yazı çalışmalarına ve röportajlarına aralıksız devam ediyor. 28 Nisan 2017 yılından itibaren YeniVatanGazetesi.com gazetesinde yazılarına yer verildi. Yazar Ziya Gündüz evli olup, üç çocuk babasıdır.  İstanbul’da ikamet etmektedir.

adminadmin