Genel
Giriş Tarihi : 24-09-2018 09:44   Güncelleme : 24-09-2018 09:44

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki: Cumhur ittifakı büyükşehirlerde devam etmeli!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki: Cumhur ittifakı büyükşehirlerde devam etmeli!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, "MHP lideri Devlet beyin, Türkiye'nin beka meselesinde duruş sergilemesi, takdire şayan. Kurduğumuz 'Cumhur İttifakı’nın büyükşehirlerde devam etmesi lazım" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, 2019 yılının Mart ayında yapılacak yerel seçimler ve Cumhur İttifakı ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Yerel seçimle ilgili de açıklamalarda bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki, "Yerel seçimlerde işimiz biraz daha kolay; çünkü biz, gönül ve hizmet belediyeciliği yaptık. İdeolojik belediyecilik yapmadık. Borçlarla aldığımız belediyeleri kalkındırdık. Başka partili belediye başkanlarının yapamadıklarını yaptık. Erciyes gibi Yamula gibi önemli projeleri yaptık. Benzerini yapanlar varsa çıksın, göstersin. 'Bismillah' diye yola çıkana, Allah yardım eder. İşlerimiz bitti mi? Hayır, bitmedi. Belediye başkanlarımız, elinden geleni yapıyor. Eksik olan, eksiklerini giderecek. Başkanlarımız yanında çalıştırdığı çaycısının dahi adını, durumunu bilecek. Seçim sonuçları şimdiden belli. Yine 1'inci parti olacağız. Elimizdeki belediyelerden daha fazlasını alacağız. MHP lideri Devlet Bey'in, Türkiye'nin beka meselesinde duruş sergilemesi takdire şayan. Kurduğumuz 'Cumhur İttifakı’nın büyükşehirlerde devam etmesi lazım. Kulaklarımıza bir şeyler geliyor. Bazı ilçeleri PKK'nın uzantısı partiye verip, Büyükşehir'de destek isteyenler var. Bizim yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır" diye konuştu.

adminadmin