Samsun Haber
Giriş Tarihi : 23-11-2020 06:59   Güncelleme : 23-11-2020 06:59

BEM-BİR-SEN ’den Canik Belediyesine Ziyaret

Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası BEM-BİR-SEN Samsun Şube Başkanlığı tarafından sendikal faaliyetler çerçevesinde Canik Belediyesinde bir dizi ziyaret gerçekleştirildi.

BEM-BİR-SEN ’den Canik Belediyesine Ziyaret

BEM-BİR-SEN Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli sendikal faaliyetler çerçevesinde ilk olarak Canik Belediyesin üyelerini BEM-BİR-SEN İş yeri temsilcisi Sosyal Yardım Hizmetleri Müdürü Cihad Lütfullah Gürler ve Kadın Kolları Komisyonu temsilcisi Yazı İşleri Müdürü Elif Ak ile birlikte ziyaret ederek sendikal faaliyetler hakkında bilgilendirme yaptılar.

 

BEM-BİR-SEN Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli ve beraberindekiler daha sonra Canik Belediye Başkan Danışmanı Adem Uzun’u ziyaret ettiler.

 

Uzun’un makamında gerçekleşen ziyarette Uzun, Gayretli’ye belediye çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

 

Ziyarette Gayretli ise sendikal faaliyetler hakkında Uzun’a bilgiler vererek 2021 Sosyal Denge Sözleşmesi hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

 

BEM-BİR-SEN Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı'nın göreve başladıktan sonra belediye hizmetlerini belli bir düzeye getirdiği, çalışanların maaşlarını düzenli olarak alınmaya başlandığı belirterek; “Yapılan çalışmaların Büyükşehir belediyesi, İlçe Belediyeleri, Kamu Kurum ve kuruluşları ile koordineli yapılması ve sürecin Başkan Sandıkçı tarafından düzgün yürütülmesi hem belediye personelli işçisinden memuruna hem de Canik İlçesinde yaşayan vatandaşlar tarafından memnuniyeti artırdığını mutluluk içinde gözlemlemekteyiz. Biz yetkili sendika olarak belediyelerde diyalog içerisinde hareket ederek verimliğin artırılması yönünde çalışmalarımıza kurumsal bilinçle devam ederken Başkan Sandıkçı'ya üye arkadaşlarımızın ekonomik kazanımlarını göz ardı etmeyeceğine eminiz.” Dedi.

 

Ziyaretler sonrası bir açıklama yapan BEM-BİR-SEN   Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli yapılan görüşmelerin olumlu geçtiğini ifade ederek; “Sendikamızın belediyemizin bütçe gelirlerine göre Sosyal denge Tazminatı beklentimizi, Genel Başkanımız Levent Uslu, Genel Başkan Yardımcımız Nurettin Sever ve Şube yönetimimiz ile birlikte her ziyaretimizde üye arkadaşlarımızın beklentilerini dile getirdik. Sonuç olarak gelinen süreçte Sayın İbrahim Sandıkçı'dan üyelerimize 2021 yılı bütçesinde Sosyal Denge müjdesini beklemekte olduğumuzu saygılarımızla arz ediyoruz. “dedi.

Recep YAZGANRecep YAZGAN