Güncel
Giriş Tarihi : 01-05-2015 12:23   Güncelleme : 01-05-2015 12:23

Cemil Şeboy’dan STK’lara Ziyaret

AK Parti İzmir Milletvekili adayı Cemil Şeboy, sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya gelerek İzmir için yapmak istediklerini anlattı

Cemil Şeboy’dan STK’lara Ziyaret
AK Parti İzmir Milletvekili adayı Cemil Şeboy, sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya gelerek İzmir için yapmak istediklerini anlattı.
AK Parti İzmir Milletvekili adayı Cemil Şeboy, 7 Haziran’da gerçekleştirilecek seçi çalışmaları kapsamında sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti. Cemil Şeboy’u alkışlarla karşılayan temsilciler, yaşadıklarını sorunu AK Partili adaya anlattı. Stk temsilcileriyle sohbet eden Şeboy, milletvekili olması halinde de yapacaklarını aktardı. AK Parti İzmir Milletvekili adayı Cemil Şeboy, Buca Fırıncılar Kooperatifini de ziyaret etti. Şeboy, "Fırıncıların sorunlarını biliyorum. Tarladaki buğdayın sofraya ekmek olarak geldiği aşamalar oldukça meşakkatli. Fırıncılarımız büyük bir iş yapıyor bize ileteceğiniz çalışma ile İnşallah tüm Türkiye’ye faydalı olacak bir yasa çalışması yaparız. Belediye Başkanı olduğum dönemde, sabahtan belediyede, öğleden sonra sokakta hemşerilerimle birlikteydim. Onların aktardıkları sıkıntılar ve önerdikleri fikirler her zaman benim çalışmalarıma yön verdi. Şimdi Bütün İzmir için çalışacağız ama yine aynı mantıkla hemşerilerimiz, onları temsil eden STK’lar ve belediyelerimizin bize yol göstermesiyle çalışmalarımıza yön vereceğiz. Bu yüzden oy istemek için değil birlikte yürümek için burada sizlerleyim” diye konuştu.
adminadmin