Güncel
Giriş Tarihi : 05-06-2015 16:30   Güncelleme : 05-06-2015 16:30

Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Çiftçi'den Gümrükçüoğlu'na ziyaret

TRABZON (AA) - Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ali Vedat Çiftçi ve beraberindekiler, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nu ziyaret etti

Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Çiftçi'den Gümrükçüoğlu'na ziyaret

TRABZON (AA) - Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ali Vedat Çiftçi ve beraberindekiler, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nu ziyaret etti.

Gümrükçüoğlu, burada yaptığı konuşmada, birlik ve beraberlik içerisinde temiz, sağlıklı ve yaşanılabilir bir şehir için çalışmalar yaptıklarını belirtti.

Daha yaşanılabilir bir Trabzon için hep birlikte çalıştıklarını vurgulayan Gümrükçüoğlu, "Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü ve Alo 181 çalışanları büyük bir gayretle çalışmalarını sürdürüyor. Bunu yaparken de daha yaşanılabilir bir şehirden ve ilkelerinden taviz vermeden çalışmalarını sürdürdüklerini de özelikle belirtmek istiyorum. Kendilerine Trabzon halkı adına şükranlarımı arz ediyorum. Bundan sonra ki dönemlerinde de çalışmalarında başarılar diliyorum" diye konuştu.

Çiftçi de çevre konusunda duyarlılığı artırmak ve vatandaşları bilgilendirmek için yaptıkları çalışmalar hakkında Gümrükçüoğlu'na bilgilendirmede bulundu.

adminadmin