Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 18-03-2021 08:10   Güncelleme : 18-03-2021 09:37

Fetö’nün Yediği Haltlar!

Fetö’nün Yediği Haltlar!

Son 15 Yıldan beri Fetullah Gülen denilen zındığın yapmış olduğu fenalıkları dile getiriyorum ta ki bu dehşetli İslam düşmanını iyi tanıyıp tuzağına düşmeyelim. Belirli zamanlarda bu ve benzer yazıları tekrarlamak gerekiyor. Çünkü hala ABD’ye uşaklık eden bu fena insanın büyüsüne kapılmış çok sayıda kişi var.

Özellikle ABD’den yazılarımı takip eden Ali Rıza Yardımoğlu isimli şahsın bu yazımdan ders çıkarması gerektiğini düşünüyorum. Zira Feto hakkında yazmış olduğum yazılara “gıybet ettin” diye yorum yaparak büyük bir yanlış yapıyor. İslam düşmanlığı yapan kişilerin mahiyetini anlatan yazılar ve sözler asla gıybet olamaz. Bahriye Mektebi mezunu bu kişinin bir parça aklını ve vicdanını kullanması gerekiyor. 

15 Temmuz 2016 tarihinde FETÖ örgütü ve elebaşı Fetullah Gülen yüzünden 250’den fazla şehit ve binlerce yaralı verdik. Ekonomimiz milyarlarca dolar zarar gördü. Şimdi bu örgüt liderinin yediği haltları ve yapmış olduğu kötülükleri yazmak hiç gıybet veya yanlış olur mu?

Askeri okulda okurken namaz konusunda FETÖ örgütünün büyük bir karalama kampanyasına maruz kalmıştım. Namazlarımı açıktan kıldığım için hakkımda çok kötü sözler söyleniyor bütün öğrencilerin benden uzak durmasını istiyorlardı. Çünkü onlara göre askeri okuldan atılacaktım ve benim çevremde bulunan kişilerde bunun cezasını çekecekti.

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Recep YAZGANRecep YAZGAN